omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

4 päivä.

on 27.8.2013

tämä päivä on mennyt kivasti tähän asti. kävin auttaa veljeä maalaus hommissa ku oli mahdollisuus siihen.huomenna ois taas koulun käyntiä tiedossa. ihan kiva fiilis ku ei oo tarvinu pelata.sain palkaksi ruoat ja kolme kymppiä rahaa. emäntä lähti rovaniemelle matkalle sairaalaan,niinannoin sille sen 30 euroa,MITÄ en iki kuuna päivänä ois tehny jos oisin ollu pelikierteessä.emäntä oli yllättynyt, ja yllätyin vähän itsekkin.

on se vaan jännä et ihan muutamassa päivässä on saanut aikaan asioita mitä ei ennen jaksanut, eikä viitsinyt tehdä.

jokainen pelaamatta oltu päivä on kuin lottovoitto 🙂

ei oikein raksuta tänään tämä kirjoittaminen..


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 5 = 10