omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

vieroitusoireita havaittavissa.

on 30.8.2013

tänään siis seitsemäs päivä pelaamatta.eilen huomasin itselläni pieniä vieroitusoireita.illalla aika alkoi tuntua todella pitkäveteiseltä,mikään asia ei tuntunut tuovan tyydytystä.sit oon huomannu että pikkusen sitä on voitontahtoinen ihminen,mulla on niinku aina ollu olla paras joka asiassa.esim.facebookissa pelaan jotain agrybirds peliä ja yritän saavuttaa siellä kaikki tähdet ja turnauksessa pitää olla eka.tänäänkin pelasin varmaan 3 tuntia,mut tietty parempi semmoisia pelata ku rahapelejä..

eilen kävi mielessä rahasta pelaaminen, mut onneksi kiusaus meni pois samantien.lopulta otin väkisin raamatun käteen ja uskonasioista käsittelevän kirjan ja aloin lukee, koska tiedän sen rauhoittavan mieltä, ja kyllä se rauhoittikin. menin tosi aikaisin sit nukkuu, ku väsyttikin niin paljon.

tänään lähen tyttäystävän ja sen koiran kanssa mökkeilemään.tuntuu aika ihanalta kun pääsee uistelemaan ja saunomaan rantasaunaan.kyllä siellä mieli lepää…hyvällä tuurilla pääsen vielä veljen ja sen kaverin matkaan metälle tässä syksyn mittaan,ajtus olisi olla ihan yötä ja laittaa samalla verkot veteen pyyntiin.

nyt jostain syystä tuntuu tyhmältä tänne kirjoittaa mitään, ku en tiiä yhtään lukeeko näitä ees kukaan, mut kirjoittelenpa kummiskin, onpahan jotain ajanvietettä, sekä terapiaa….


2 Responses to “vieroitusoireita havaittavissa.”

 1. Peliriippuvaisen puoliso sanoo:

  Tsemppiä pelaamattomuuteen! Hienoa, että nyt yrität todella päästä irti peliriippuvuudesta. Saatko jostain apua ja tukea pelaamattomuuteen? Sinun ei tarvitse selvitä tuosta kaikesta yksin.

  • peluri123 sanoo:

   kiitos paljon kannustamisesta…minun tyttöystävä ja veli tukee minua kyllä tässä asiassa,ja jumala auttaa myös.ehkä suurin taistelu on mielen alueella omassa päässä.olen niin tarpeeksi rypenyt ja nähnyt pelaamista, että mitta tulee täyteen väkisinkin jossain vaiheessa.silloin on hyvä aika lopettaa pelaaminen.olen lukuisia kertoja yrittänyt ja yrittänyt, mutta jostain syystä jäänyt sitten yritys asteelle.lukuisia kertoja ajatellut että , kun pitäisi ja pitäisi lppettaa…monta vuotta on mennyt että olen tiedostanut ja myöntänyt tämän riippuvuuden.olen sitä mieltä että jos sinnikkäästi yrittää niin jossain vaiheessa onnistuu,vaikka lankeasi välilmatkalla kohti totaalipelaamattomuutta.

   nyt on vissiin 10 päivä pelaamatta ja mieli ala on parempi kuin moneen vuoteen,ei ahdista mikään ja on turvallinen mieli ja olo.ihana kun kerrankin voi viedä tyttökaverin syömään ja olla maksumiehenä 🙂 aina ollu oistepäin tai sit en oo menny syömään,koska on hävettäny ku tyttökaveri maksaa, ja mikä pahinta joskus on ollu niin maassa että ei ole kyennyt edes aloittaa mitään seurusteluhommia.

   eli pelaamattomuus kannattaa ehdottomasti,oon pohtinu että ainakin mulla on pitäny käydä todella todella pohjalla ennen kuin oon oikeasti älynny lopettaa pelaamisen. mut nyt kun mietin niin pienistä askelista oon päässy tähän asti.2 vuotta sitten vedin huumeita,ja pääsin niistä eroon,pelaaminen oli kuvioissa kans tietty.sit ku huumeittn veto loppui menin kuntouttavaan työtoimintaan kehitysvammaisten laitokseen töihin.olin siellä puolivuotta.se auttoi ja rakensi minua aika paljon,vaikka pelasin samalla.sit ku se loppu niin menin kouluun ja koulussa työharjottelun kautta löysin mukavan tyttökaverin.hänelle kertoin kun tavattiin että mulla on tosi vakava peliongelma täysin rehellisesti,eikä hän tuominnut minua ollenkaan.se oli aika ihmeellistä.

   nyt ollan seurusteltu jokin kuukausi ja alkuun pelasin ja siitä syntyi riitaa ja ongelmia heti kättelyssä,sit vielä ku on hävinny rahat ja ottaa kaljaa niin suusta lähtee loukkaavia sammakoita..kun katsoin peiliin tätä jätkää silmiin näin aivan kauhean miehen.en todellisuudessa ole tämmöinen ja ajattelin että nyt loppuu pelaaminen.viimeisen tappion jälkeen lopetin ja kivasti on menny.pikkuhiljaaalkaa hermostuneisuuskin katoamaan….

   halusin myös antaa tyttökaverille mahdollisuuden tässä suhteessa,koska aikaisemmin sanoin että ei kannata katella minua jos pelaan koko ajan…

   katoin että nimimerkillä peliriippuvaisen puoliso?koitahan kestää ja jos puolisoasi todella rakastat niin suosittele vaikka GA- ryhmää jos on mahdollistamennä semmoiseen.sain taannoin itse apua sieltä vertaiskeskustelun kautta…ja olin tosiskeptinen menemään,silloinen tyttökaveri patisti menee sinne,onneksi menin silloin sinne siellä tajusin kuinka vakavasta asiastaoli kyse…

   sitä pitempään on pelannuniin ehkä sen pinttyneempää sen lopettaminenkin on.ite pelasin 20 vuotta nyt 27…huh ja huh en toivoisi moista riippuvuutta kenellekkään.ja jotain pitäisi oikeasti tehdä nuorten lasten hyväksi että heillä ei oisi mitään saumaa pelata peliautomaatteja ennen kuin täyttää 18 vuotta..se olisi parasta ennalta ehkäisyä.mutta onko valtiokin tässä raha-ahne.on ne vähän parannusta tehnytkin,mut aikaisemmin kirjoitin että vaikka pelkällä kortilla pelaaminen ja siihen ikätunnistus niin ei ois nappuloilla asiaa,käteinen ja kolikot poistettaisiin kokonaan…ray tienaa netticasinolla ja pokerillakin rahaa aivan tarpeeksi.
   veikkaan että jos tämmöinen pelkkä kortilla pelaaminen tulisi voimaan niin varmaan tippuisi tuotto jonkin verran,mutta paranisi se maailmakin ihan varmasti…lukuisia itsemurhia jäisi tekemättä ynms…

   mulla vaan ärsyttää tuo ray:n ahneus :/ ajattelinpa muuten soittaa sinne ja kertoa mitä mieltä he oisivat tämmöisestä ideasta.ja olisikko aika ajatella peliriippuvaisia.

   ei oo peliriippuvaisille kovin paljoa hoto paikkoja suomessa,mistä saisi kunnon apua.

   tässäpä tuli sit kaikkea muutakin kirjoitettua,mut kiva se on kirjoittaa,jos joku on kommentoinut.ja kiitti kommentistasi,se piristi päivää,ettei tarvi seinille kirjoittaa..otan vastaan myös negatiivisia kommentteja, jos jollain joskus tulee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 − = 17