omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

on 6.9.2013

nyt pääsi vihdoin kirjoittelee.rakas työharjottelu viikko takana,äsken käväsin saunassa ja juon toista valkkari lasia,siihen se taitaa jäädäkkin. on se vaan jännä ku ei ees humalahakuisesti kiinnosta juoda enää,jääny jo monta kertaa ihan muutamaan kaljaan,tai lasiin.ihan hyvä näin,liiallisesti nautittuna ei välttis aina seuraa mitään hyvääl.
pelaaminen ei oo pyöriny juuri mielessä ollenkaan,ja alotin eilen sali treenit.on se mahtavaa ku ei oo stressiä ton pelaamisen suhteen,saa rauhassa nautskella pelkästä olemisesta. 🙂

eilen menin nukkumaan jo puoli yheksältä,ku väsytti niin paljon.nyt aattelin lähteä kauppaan ostaa ruokaa ja jotain herkkua,mahan ottaa koiran mukaan ja mennä kävellen tällä kertaa.

oon tässä miettiny ruveta pihiksi ja säästää rahaa,ku tympäsee ku ei oo koskaan rahaa paljoakaan ylimääräistä.ennen meni kaikki pelaamiseen.saan kuussa 775 euroa käteen rahaa,ja nyt aattelin ruveta säästää autokorttiin. harmittaa ku ajattelen että kesällä tienasin varmaan jotain 1200 euroa plus ton 775 ja kaikki tuli tuhlattua melkein pelaamiseen.arrgh. mut aika menee nopeesti ja kohta se on talvi ja sit kesä ja jos herra suo niin pääsee poimii hillaa myyntiin ja maalaa taloja. sit valmistus vielä koulusta samoihin aikoihin.

ei oo oikein peliriippuvuudesta sanottavaa. mut varotuksen sanana on pakko sanoa,että muutaman kerran oon ollu kuivilla 3kk jakson ja viikon parin mittaisia jaksoja. jokakerta niinä aikoina on ollu rahaa ja sit sitä on vaan aatellu että kyllä mulla kärsii kevyesti 20 pelata,että lopetan siihen.siihenpä se sitten on joka kerta kaatunutkin,se on niin uskomatonta että se on niin sairas himo että siinä on sitten taas ihan koukussa,lisää pitää pelata.
omma lähtee käsistä ja sitä on paskassa jamassa taas,mikään ei kiinnosta ja niin edelleen.

heitänpä tähänloppuun pienen pohdiskelu kysymyksen.pystytkö vastaamaan??? eli miksi ihmiset kiroilee???


6 Responses to “”

 1. seuraaja sanoo:

  Hei. Löysin vahingossa sinun blogisi. Haluan toivottaa sinulle kaikkea hyvää ja toivottavasti onnistut kyseisessä tehtävässäsi. Pysy vain vahvana ja rakasta tukevaa ihmistäsi. Tuntuu olevan aika erikoinen tapaus, jos ei sinua silloin aikoinaan tuominnut. Ja kyllähän ihmiset lukevat aika paljon toistensa blogeja, kommentoimatta niitä jolloin ihmiset luulevat, että kirjoittelevat tyhjää. Itse ainakin tykkään lukea toisten ihmisten ajatuksia ja mietteitä koska silloin pystyn mahdollisesti itsekkin miettimään asioita toisellakin tavalla. Auringoiset syksyn jatkamiset sinne.

 2. peluri123 sanoo:

  kiitos piristävästä kommentista 🙂

 3. Niin, miksi ihmiset kiroilee? Ei ole kiva kuunnella kiroilua, silti joskus kun suututtaa, tekee mieli sanoa jotain rumaa. Sitten sekin harmittaa. Muakin kiinnostais kuulla ihmisten ajatuksia tästä miksi kiroillaan.

  • peluri123 sanoo:

   mulla on siihen vastaus.no tietty ne kirosanat on kaikki raamatusta melkeinpä.niitä sanoja ei todellakaan kannata hokea,koska raamatussa puhutaan henkivalloista,ja ihan yhtä lailla yliluonnollisessa maailmassa on henkivaltoja/riivaajia ja demoneja jotka vaikuttavat ihmisten elämissä.kiroilu kutsuu niitä paikalle ja kiroilu kertoo sen että ihmistä hallitsee vihollinen eikä jumalan pyhähenki. 🙂 toivottavasti et pelästy mut tää on mun tulkinta asiasta näin lyhykäisyydessään 🙂

 4. Niin, joillakin kirosanat kuuluu normaaliin puheeseen, ei tarvi olla suuttunut tai sattunut mitään. Suuttunut tai ei, uskon tuon että kiroilu ilahduttaa pahan voimia ja murehduttaa hyvyyden voimia. Hyvyys on jo voittanut, se auttakoon tässäkin heikkoudessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

61 − = 59