omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

17.päivä sekä uskonasiaa.youtube.

on 8.9.2013

kivasti on mennyt tähän asti pelaamattomuus.oon saanu aloitettua salitreenit vihdoinkin ja tuntuu mahtavalta.tämäkin on yksi minun unelma,että pystyisi säännöllisesti käymään salilla,hiihtämässä ja lämimässä lätkää talvella.pelaaminen vainpilasi nämäkin pienet unelmat.nyt ne on täysin mahdollisia.

oon aina unelmoinut myös perheestä,lapsista ja hyvästä puolisosta,mutta tiedostanut sen tosi asian että perhe pitää pystyä elättämään ja jos ei pysty edes itsestä pitämään huolta niin saati sitten perheestä.

nyt kerron että,noin 3 vuotta sitten olin masentunut,ja taas yksi kerta kun olin pelannut kaikki rahani pelikoneeseen.olin paluu matkalla kotiin bussilla.minulla oli isot mustat aurinkolasit naaman peittona,silloin mietin itseni lopettamista ensimmäistä kertaa ihan tosissaan,muistan kuinka vaikeaa oli pidätellä itkua.kun tulin kotiin aloin tekemään itsemurhakirjettä perheen jäsenille,sekä videota.tämä on ollut yksi elämäni vaikeimpia asioita mitä olen koskaan tehnyt. muistan kuinka monia kertoja jouduin aloittamaan kuvaamisen uudestaan,kun aina purskahdin itkuun.lopulta sain viedon tehtyä.tuolloin olin ihan tosissani ja ajtus oli hypätä korkealta kerrostalon katolta alas ja sitä ennen ottaa pää niin täyteen vinaa kuin vain mahdollista. samana iltana tapahtui kuitenkin pieni käänne.

minulla oli koko päivän ollut puhelin kiinni.illalla jostin syystä käytin sitä päällä,ja samaan aikaan minun rakas veli soitti minulle norjasta.hän oli saanut kehoituksen soittaa minulle istuessaan vessassa kakalla 🙂

en voinut pidätellä itkua,kun hän soitti ja hän saiminut paremmalle tuulelle.hän sanoi tulevansa norjasta asti käymään minun luona kylässä.minun veli oli tuolloin tullut uskoon,ja hän otti tavallaan uskon askeleen päästäkseen kertomaan minulle evankeliumin jeesuksesta(parannuksesta ja pelastuksesta).

viikko meni ja hän tuli kylään.olin kaverin kanssa menossa baariin ja veli höpisi jeesukseta jopa minun kaverillekkin,minua hävetti jollain tapaa tuo höpinä.en pystynyt ottamaan hänen puheita tosissaan.menin baariin kaverin kanssa ja aamulla käveleskelin kotiin jossain 4 maissa.mietin että varmaan veli on vielä hereillä,ja jos on niin lyttään sen puheet jostain jeesukseta maan tasalla.

tulin kotiin ja hereillähän hän oli,sanoin suoraan että yhtään et sitten tuputa mistään uskon asiosta minulle.hän oli vain hiljaa.veljen tuntien hänellä oli kärsivällisyys kasvanut,ennen oltaisiin ehkä alettu väittelemään.muutenkin hänessä tuntui olevan jotain yliluonnollista rauhaa.luulin että hän teeskentelee aluksi.

sitten sanoin että no kerrohan sitten mitä sinulle on tapahtunut,muka uskoon tullut ja kaikkee.silloin kun hän avasi suunsa ja kertoi minulle asioita jeesuksesta ja raamatu tosiseikkoja,se puhe oli sanoinkuvailettoman kaunista,ja tunsin kuinka se oli puhetta suoraan jumalalta,ajattelin että tuota minä ehdottomasti haluan ja ratkaisu on tehtävä,hylätäkkö vai ottaa vastaan.minua alkoi itkettää ja sanoin että lopetetaan tähän. olin aina tietyllä tavalla uskonut jumalaan,mutta jeesuksen merkitystä meille ihmisille en tiennyt.

seuraavana päivänä veli lähti kauppaan ja oli jättänyt minulle pöydälle pelastusrukous lappusen.ajattelin että nyt rauhassa yksin luen sen lapun ja tuolloin ilamisin pientä uskoa herraa kohti.mitään ei tapahtunut ja veljen puheetkaan ei enää olleetjuuri kiinnostavia.sitten kun veli lähti,niin minua alkoi kiinnostaatosi paljo n ne uskon asiat,ja rupesin etsimään vastauksia.

menin tutustumaan uskovaisiin ihmisiin ja tapasin mukavan nuoren miehen joka oli tullut uskoon,hänen uskoontulonsa rohkaisi mukavasti,ja samana iltana menin tilaisuuteen hänen seuranaan ja kun tilaisuus oli ohi niin kysyttiin onko joku joka haluaa tulla uskoon.silloin koin että mulla ei ole mitään menetettävää ja että nyt olisi aika.nousin ylöspenkistä saman tien ja ryntäsin eteen rukiltavaksi.samalla itkin ja itkin ettnen sanaa suustani melkein sanotuksi saanut.tuntui kuinsuuri taakka olisipoistunut harteiltani.
silloin koin että jeesus oli tullut elämääni ja että pyhähenki oli minussa.

vau oli tullut uskoon.se oli yliluonnollinen muutos elämässäni.ja tämä päätös on pitänyt minut paremmalla tiellä,vaikka välillä olenkin langennut pelaamaan.minulla on tästä kokemuksesta vielä paljon lisää kerrottavaa,mut tässä pieni kooste 🙂

nyt kesällä sattui aika jännä kokemus.olin taloa maalaamassa ja mulla on ääniraamattu mp3:ssa.sitä on helppo kuunnella samalla.kuuntelin sananlaskuja ja sieltä kuului,että (mutta toimelias vaimo tulee herralta)

sit rukoilin mielessäni,että herra antaisi minulletälläisen vaimon ja sanan tarkasti että sevaimo tulisi itse iskemään minua,koska olen huono tekemään aloitteita ja jonkin verran ujo .meni 2 viikkoa ,kun menin maalamaan nykyisen tyttöystävän ikkunanpokia. oltiin maalattu ja ikkuna oli jäänyt hänellä auki.kerran haettiin kaupasta maalia,missä mun tyttökaveri työskentelee,niin hän tuli sanomaan minulle, että sinun pitää tulla laittamaan minun ikkunat kiinni 🙂 veli vitsaili siinä matkalla että alappa poika mennä,ku hän ei kerkiä.minä sit ajattelin että samapa tuo on käyä.mietin että onkohan siinä mitään takaajatusta sillä tytöllä takana.sekä aikaisempi rukouspyyntö,että mitä tässä on tekeillä.

sit menin hänen luoja laittoin ikkunan kiinni ja juotiin kahvia,siinähän sit vierähti pari tuntia kahvia juodessa ja poristessa. jonkin ajan kuluttua törmättiin kaupassa javaihettiin numeroita.sit tulin käymään uudestaan kerran kahvilla ja poristiin paljon eri asioista.silloin juuri kerroin että minulla on vakava peliongelma.hän ei tuominnut minua ollenkaan,ei juuri mitään kauhureaktiota.ajattelin et onpa hieno nainen.

siitä se sit lähti.siis aika jännä toi rukouskin.ku siinä mainitaan toimelias vaimo.tyttökaveri käy tällä hetkellä 2 eri työssä.on kyllä toimelias ja ahkera.

mutta minkälaista on sitten oikenlainen rakkaus.minäkin olen aina ennen tavoitellut,jotain tosi kaunista timmiä mimmiä.mut ei sekään taida ihan oikein mennä. se on ihan varmaa että se mitä ihminen on sisäsltä,eikä ulkoa.se ratkaisee loppupeleissä.esim omasta mielestä oon ihan hyvännäköinen,mut sit kun oon pelikierteessä oon täys kusipää. ei ole itsekehuntaa vaan hyvä esimerkki.n

tämmöisiä mietteitä tälle päivälle.saa kommentoida ja kysyä ihan mistä vain.pyrin avoimesti ja rehellisesti vastaamaan kaikille.

ps.youtubessa mulla on joitain filmejä tosta pelaamisesta.pahoittelen että olen kiroillut niissä jonkin verran,mut jos joku haluaa käydä kattoo niin nimimerkillä aatami86 löytyy videoita,ja varmaan jossain vaiheessateen lisää.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

59 + = 66