omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

pelaamisen lopettaminen…kalastus porinaa

on 9.9.2013

tässä aamukahvia juodessa mietiskelin että, mikä siinä pelaamisen lopettamisessa oli ja on niin vaikeaa.tietää että pilaa elämäänsä ja että pelaaminen johtaa aina samaan lopputulokseen.

vaikeinta siinä varmaan on se kun puhutaan että tulisi lopettaa ja aloittaa puhtaalta pöydältä.eli käytännössä pitäisi unohtaa kaikki kokemansa tappiot ja päättä olla pelaamatta.

monesti kun olin hävinnyt kaikki viimeiset rahani, tuli mieleen suurta katkeruutta ja ajattelin jo seuraavaa pelikertaa, kuinka voittaisin rahani takaisin. tuntuu tavallaan että kun sinne on hävinnyt jo niin älyttömän suuria summia että jossain vaiheessa ne tulee takaisin,eikä pelaamista voi lopettaa.

kaikki muutos lähtee mielenalueelta,pitää tehdä mielenmuutos ja päättää olla pelaamatta.monesti toisaalta kun olein hävinnyt kaikki viimeiset rahani,vasta silloin aloin taas miettiä pelaamisen lopettamista.viimeksi onnistuin siinä päätöksessä.

lähin ihan pienestä liikkeelle.ei tarvi välttämättä edes olla rahaa vaikka tekee päätöksen lopettaa.samana päivänä kun tein päätöksen ottaa itseä niskasta kiinni ja antaa kunnon raipan iskun itseäni perseelle,mulla ei ollut rahaa.iltapäivällä sain sitten 30 rahaa ja pystyin olemaan pelaamatta,ja siitä se sitten lähti.

nyt ois vielä tätä kuuta jäljellä ja saan rahaa seuraavan kerran joskus viimeisen viikon puolessa välissä.olen ehkä elänyt hiukan yli varojen tässä kuussa,mutta ens kuun rahat aion käyttää fiksummin.tässä kuussa on mennyt rahaa noin 120 euroa pelivelkoihinja sitoon tilannu vaatteita 60 eurolla ja fitnestukusta protskua ynms 120 egellä. tonne meni jonkin verran paalua ja nyt on rahaa jälellä about 120 euroa. kummasti ne vaan massit hupenee. silti olen iloinen jokaisesta pelaamatta olleesta päivästä.

sitten jotain muuta. veli soitti eilen,että oli käynyt kalalla paikassamissä ollaan monesti käyty.sanoi että oli nähnyt ranta vedessä noin 4 kiloisen taimenen joka oli yrittänyt ottaa lippaan kiinni.soitti ja kysyi lähdetäänkö heittelemäänsinne.otettiin otsalamput mukaan ja mentiin. illan pimetessä juuri kuinoltiin poislähdössä jaei oltu saatu mitään.heittelin jigillä rannassa ja valotin ihan jalkojen juureen veden tuntumassa,en ollut uskoa silmiäni kun yhtä äkkiä ihan nokan edessä ui semmoinen samanlainen jöllykkä,varmaan 4 kilon taimen.

en ole ennen nähnytlivenä nuin isoa kalaa.näkemiseksi se sitjäikin,ei tuntunu jigi kelpaavan sille 🙂
pakko käyä uuestaan siellä vielä tässä syksyn mittaan ja ottaa kuvia jos sattus nappaa.samasta paikasta veli sai kerran melkein kilosen harrinja kaveri pilkillä 1,8kg siian. kivoja kalapaikkoja täällä lapissa,vai mitä 🙂

nyt valmistauumaan työharjoittelu päivään.vilkas päivä tuolossa viikonlopun jäljiltä. 🙂 hyvää päivänjatkoa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

56 − 55 =