omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

29 päivä ja viimeinen tupakka.

on 20.9.2013

huomenta. oon vahvasti sitä mieltä,että kun tosissaan jotakin asiaa yrittää pitkään niin se lopulta onnistuu.

nyt kun näitä elämäntapoja on ryhtyny parantamaan,niin nyt yritän lopettaa myös tupakoinnin.oon polttanu tupakkaa 7 luokalta asti.silloin halusi olla cool ja samaistua isoihin poikiin jotka sauhutteli talon nurkalla. ekat tupakat maistuikin aivan kauheilta, ja henkeen vetäminen tuntui aivan kauhealta.

oon päässy aikaisemmin noin vuodeksi eroon tupakasta, kun veljen suosituksesta luin allen carin kirjan vihdoin vapaatupakasta,sama kirja stumppaatähän. aivan mahtava kirja.silloin loppui tupakan poltto seinään,melkein täysin ilman vieroitusoireita.siltikin piti aloittaa uudestaan,ja yhestä tupakasta oli saman tien koukussa taas.

joskus oon ollu pienempiä jaksoja ilman ja taas aloittanu uudestaan.

tämäkin on semmoinen asia että ehdottomasti haluan eroon tuosta paskasta lopullisesti, so keep it pushing.nyt meen ja poltan viimeisen kessun ja vedän loppupäivän vaikka inhalaattoria, jos tulee kiusauksia.

tupakointi on yks pahimmista riippuvuuksista.ns tapa riippuvuus. kaiken näköistä kakkaa sitä on sit olemassakin.

eli kannattaa taistella omien ongelmien ylipääsemiseksi.alkuunhan kaikki voi olla hankalaa, muttapikkuhiljaa huomaa että on semahdollista.sitten kun saa pienen otteen, niin se on tosi palkitsevaa,huomaa että voi taistella,ja hallita jotain asiaa,niin se motivoi rytkasti ja antaa poweria..

eikäkannata ottaa  mitään paineita,jos epäonnistuu yrityksissään,suunittelemaan heti uutta yritystä.siitä voi tulla paineta jos kertoo jollekkin yrittävänsä lopettaa jonkin asian. sit ku ei onnistukkaan niin tavallaan voi tuntea pientä häpeää.joskus voi olla parempi vaan olla sanomatta mitään kellekkään,ja sit jos alkaa natsaa,niin pikkuisen saa hehkua. 🙂

ite tykkään olla avoin ja ei enää hävetä vaikka epäonnistuisikkin esim tupkasta eroon pääsystä..ennenkin on ollut kertoja ku en oo onnistunu ja sit taas kertoja ku on onnistunu,mut sit oon lähteny leikkimään 1 tupakalla ja sama paska on jatkunut.nyt tiedän että minulla ei kärsi leikkiä EI yhellä tupakallatai saati kolikolla 🙂

 

.

PELAAMINEN:

pelaamattomuus on mennyt kivasti,tähän asti oon nauttinut,sekä tosi kiitollinen näistä ihanista pelaamatta olleista päivistä.ei tuu juuri mitään kummempaa ees mieleen tuosta pelaamisesta. juuh kohta taas töihin ja sit pääsee viikonlopun viettoon.mahan lähteä kalallejonnekin.palaillaan. 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

64 + = 70