omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

mitä se päivä kerrallaan on?

on 23.9.2013

tänään havahduin siihen,että ei ehkä aina ole hyvä luottaa tulevaan ja olettaa asioitten tapahtuvan automaattisesti.takapakkia voi tulla aina silloin tällöin ja vastoinkäymisiä. jos olettaa asioitten tapahtuvan aina samalla tapaa ja sit jos ei tapahukkaan niin tulee pettymyksiä.tänään oli jonkin sortin raivoa ilmapiirissä ku katoin kelan sivuilta että päivärahaa tulee noin puolet vähemmän kuin yleensä,silloin jotenkin aloin hermostua että mitä v….. on tekeillä.aloin samantien miettimään että mitä ne nyt taas sekoilee siellä ja että mullehan ei tuommoista tehdä.

tavallaan olin suunnittellut etukäteen mitä ostan ja mihin käyttäisin rahaa,sekä vuokra pitäisi maksaa.myöhemmin katoinkin tarkemmin kelan sivuilta,niin ne oli laittanu maksuun vain 2 viikon rahat.en siis tiedä mitä ne edelleenkään sekoilee ja miksei laita toista kahta vikkoa samalla niinku yleensä. aluksi luulin että ne on mun kysymättä periny takaisin jotain rahoja,ku ne vois maksaa myös erissä.

aina ei siis asiat mee suunnitellusti varsinkaan kelan ja sossujen kohdalla(pyrinkin tulevaisuudessa eroon niistä) tulemaan toimeen omillani.muutenkin ois aina  raha asioissa hyvä olla pieni pesämuna jottei  pienehköt selkkaukset pääse haittaamaan.

aikaisemmin joitain vuosia sitten kun pääsin eroon pelaamisesta vähäksi aikaa,silloin olin käynyt ihan tosi pohjilla,niin odottlin sossusta rahaa.kävin kuumeisesti joka päivä tiliä kattoo monta kertaa ja rahaa ei vaan näkyny.sit tuli kirje postissa että hakemus hylätty..en muista syytä,mut jonkin pikkuseikan takia.silloin näin punaista ja hermot meni.alkoi silloin tuommoisen vastoinkäymisen takia tuntumaan että haluttaisi pelaamaan ja niin paljon tympi että tuntui kuin ois ihan sama mitä tekisi.(laitoin uuden hakemuksen ja sain sit kuitenkin ne rahat.

nyt muistin tuon aikaisemman vastoinkäymisen ja tänään tyynnyttelin itteni,että ei se raha oo tärkein ja että kyllä ne loppurahat sinne vielä ilmestyy,ja että vittu minähän en lannistu tuommoisten asioitten takia.

yrittää nauttia päivästä,huolehtimatta turhaan menneitä tai huomista päivää.PÄIVÄ KERRALLAAN.

 

se taitaa olla jo kuukausi menny siitä ku lopetin helvetinmoisen 20 vuotta kestäneen suuren uran,peliriippuvaisena ihmisriepuna.nyt ku menis se20 vuotta pelaamatta niin seois mahtavaa.urani aikana koin ylä ja ala mäet.ylämäkeä oli ehkä kilometri ja alamäkeä varmaan se matka maapallon ympäri tuhat kertaa…

nautiskellen eteen päin.ja kiitollinen taas tästä päivästä.mulla kyllä pikkuhiljaa alkas haluttaa ihan oikeihin töihin.pakko se on kylläkin tuo koulu käydä ekloppuun niin saa jonkin sortin paperit,ja sit vois sen lan hommiakin saaha. kiitos jos jaksat lukea minun kirjotuksia ja kattoa minun videoita 🙂 i like it.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

78 + = 81