omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

39 päivää pelaamatta.

on 1.10.2013

niin se vain aika vierii.mukavasti on mennyt,muttasemmosen oon huomannu, että on sitä kyllä kärsimätön ihminen monessa asiassa.kaiken pitäsi tapahtuasamalla sekunnilla.tässä asiassa pitää saada parannusta aikaan.

eilen kävin salilla vetää kunnon treenit,olin kotiin tullessa ihan niitti,söin ja mulleriitti.laitoin ajoissanukkuu että,tänään taas jaksaa töihin nousta.

oon huomannu esim tuossa salihommassakin että on niin plajon intoa treenata,muttaku sekin on jalo taito laji,ei hyödytä treenata liikaa.lihashan kasvaa levossa. käyn 3-4 kertaa salilla viikossa ja tietty lihas ryhmä saaaina viikon lepoa.joskus vaan tuntuu että ois jo palautunut hyvin ja haluttas vetää jo uudet treenit.tässäkin pitää vaan kuunnellaneuvoakokeneemmilta jaluottaa heihin.

 

melko pimeää ulkona,sais sataa lumen jo maahan niin antas vähän hohtoa.tuli vielä mieleen että , ei tuota rahaa osaanäköjään vieläkään käyttää/hallita oikein. tuntuu että taas on eläny yli varojen.toin mennyt yllättäviin paska laskuihin aika paljo hynttyä.

mut olen kiitollinen pelaamattomuudesta ja pienelläkin tulee toimeen.

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

35 + = 39