omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

TRAUMOJEN KÄSITTELY

on 2.10.2013

sain mielnkiintoisen idean kirjoittaa traumoista,  joku oli kommentoinut minun yhtä kirjoitusta ja kysyi olenko koskaan ajatellut kirjoittaa kirjaa.

mulla on ollut aika rankkalapsuus, sekä rankat murros ikä vuodet,enkä varmastikkaan ole ainoa tässä maailmassa.lähinnä äitin ja isän eroaminen ja perheen hajoaminen tuotti minulle jonkin verran traumoja.

me suomalaiset ku ollaan tämmöisiä juntturoita,(varsinkin miehet) ettei uskalleta näyttää tunteita,saati itkeä paitsi humalassa.ainakin mulla on ollut henk kohtaisesti semmoinen ajatusmalli että pitäs olla kova ja vahva ,sekä selvitä kaikesta.

silloin kun meidän isä ja äiti erosi,jouduin minä aika pahaan välikäteen heti aluksi.jäin isän kanssa asumaan yksin,ja tuolloin olin yläasteella. isällä oli varmasti kaikki päin helvettiä muutenkin ja sit se haukkui mun äitiä minulle ja kertoi joka päivä kuinka se hänetjätti ja oli häntä pettänyt ynms. kaiken isä purki minuun. tätä jatkui pari vuotta.päivästä toiseen sain kuulla samaa.

rakastin sekä äitiä, että isää.ja en kehannut sanoa isälle pahasti,että lopettaisi äidin haukkumisen.

olin todella masentunut,monesti ku tulin koulusta,menin suoraan nukkumaan ja heräsinkin vasta aamulla.nuorena en vielä tajunnut mitä nämä ajat jätti minun sydämmeen ja kuinka paljon nuo asiat haavoitti minua.

KIRJA:muutamia vuosia takaperin aloin kirjoittamaan elämänkerta kirjaa,vähän niinkuin tätä blogia.ja arvatkaa ku kuule kyyneleet alkoi virtaa siinä vaiheessa ku tulin perheen ero tilanteeseen. itkin ja itkin enkä välillä pystyny ees kirjoittamaan.

tämä oli todella hyvä tapa saada esiin kaikki traumat ja pikkuhiljaa käsitellä ne pois.tämän jälkeen minulla oli helpompi puhua näistä asioista veljen kesken,sekä äidin kesken.

tavallaan nuo traumat pääsi purkautumaan pois sieltä jostain uumenista.

 

tänään saan mennä kiitosmielin töihin ja pyrkiä kaikin keinoin eroon pelaamisesta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

47 − 46 =