omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

päivä 53

on 14.10.2013

ei oo kerenny oikein kirjoittelemaan viime aikoina.pitäs hommata halpa läppäri tai kotikone, nii pääsis tekee videoita ja kirjoittelee enempi.

sit asiaan. miettiny täs monet kerrat kuinka olen sallinut itseni elää enen,niin paskaa elämää mitä silloin elin, kun pelasin!!pelaamatta oleminen on paljon kivempaa ja se jos mikä antaa voimaa, kun ylittää itsensä. viimeajat menny töissä ja punttisalilla.viimeviikonlopun kävin kaverin kanssa mökillä,kalasteltiin ja saunottiin, sekä syötiin hyvää ruokaa. tänään satoi jonkun pienen pisaran ensilunta,mut tälle viikkoa on luvannu ihan kunnon sateita,niin tässä sitä odotellessa.

welcome winter,oli niin hieno ja pitkä kesä, että talvi saa tulla 🙂

olen pitkään miettiny perustaa peliriippuvaisille oman keskustelu ryhmän,esim kerran viikossa ois aika hyvä.olisi itsellekkin hyvä saada jutella jonkin asianomaisen kanssa peliriippuvuuesta.saa tietty nähä ku tää on pikku kylä et uskaltaakao/kehtaako kukaan tulla,mutta minä olen valmis sitoutumaan ja olemaan ns. vastuuhenkilönä, joka on aina paikalla ja avaamassa ovet sekä keskustelun.pitää mennä käymään kunnan talossa ja kysäisemässä heruuks tiloja käyttöön. 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =