omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

jotain aikaiseksi.!!!

on 17.10.2013

moikka.vihdoin ensilumi maassa. tuntuu välillä turhalta kirjoitella tänne,mut ehkä näitä joku lueskelee kummiski.

asun tosiaan pikku paikkakunnssa ja oon yrittäny saaha tänne omaa vertaistuki ryhmää peliriippuvaisille.tänään sain hyviä uutisia että se onnistuu.tilat ilmaiseksi käyttöön ja sen semmoista.itse olen siellä vastuuhenkilönä avaamassa ovet ja keittämässä alku kahvit. oli innoissaan sossun täditkin tuosta ideasta,sai mut tosi hyvälle tuulellle että oikealla asialla ollaan liikkeellä.saa nähdä varmaan menee enskuun puolelle , että saadaan homma käyntiin.saa sit nähä tuleeko sinne ketään,alkuun voi olla pikkusen hiljasta.

jos ei ala porukkaa kuulumaan, niin ajattelin paikalliseen lehteen tehä mehukkaan jutun peliriippuvuudesta ja sen vaaroista, sekä että tällä paikkakunnalla on tämmöinen ryhmä olemassa.

hyvää päivän jatkoa kaikille.

 


7 Responses to “jotain aikaiseksi.!!!”

 1. Jani sanoo:

  Hienoa juttu 🙂

  • peluri123 sanoo:

   kiitos jani,sinä oot kova kannustaa.toivon sinulle kaikkea hyvää elämääsi.menestyt varmasti elämässä,varsinkin jos pystyy ajattelemaan muita ihmisiä eikä vain itseä….siinä asiassa on ainakin itsellä vielä paljon työnsarkaa. 🙂

 2. Saga Kiira sanoo:

  😀

 3. qekko sanoo:

  Yeah! Tsempit sulle! Ja oot varmaan huomennu, et on lukijoita?

  • peluri123 sanoo:

   yeah.itse asiassa aika yllättyny että ihmisiä kiinnostaa nää mun jutut.kunhan saan ostettettua tosi halvan koneen niin kirjoittelen useammin,sekä latailen videoita. 🙂 ja kiitos tsemppeistä,takasi tsemiä ja pidä lippu korkeallla ja tiukasti kiinni ettei valaha puoleen tankoon. 😉 hehehe

   • qekko sanoo:

    Kiitos ja pidetään liput korkealla! Ilmoitan, että ohjauspaneelissa on välilehti, nimeltä Kävijälaskuri, joten sieltä voit saada tarkan tiedon lukijoistasi ja muista kävijöistä blogissasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 3 =