omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

73 päivää pelaamatta.

on 4.11.2013

ei oo kerenny kirjoittelee,mutta on kuulkaa niin suuria asioita tapahtunut, että huh huh.tulen laittamaan teille videon jossain vaiheessa, ku saan tietsikan ja netin kuntoon,samalla ku hoidan omaa itseäni kuntoon.

jotka ovat uskollisesti lukeneet minun blogia TE TULETTE näkemään jotain niin suurta ja valtavaa minun suraavassa videossa että karvat nousee pystyyn,beliwe me.

teidät palkitaan,tällä blogilla on ollut joillekkin ihmisille tarkoitus,varsinkin peliriippuvaisille,odottakaa vielä kärsivällisesti viikko pari niin vapaudutte tuosta orjuudesta, kun minä napsautan sormeni yhteen,näin tulee tapahtumaan.se on täysin varmaa  tietoa…

joka sen videon katsoo saa elämän ja vapautuu jopa huumeistakin, mutta ennen kaikkea peliriippuvuudesta. 🙂  koittakaa peliriippuvaiset jaksaa.ja tasapuolisesti kaikki muutkin , jotka mielenkiinnosta  ootte seuranneet mun blogia,teidät palkitaan myös,tekin saatte jotain ennen kuulumattoman suurta elämäänne,että karvat nousee pystyyn ku näätte sen videon.

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

58 − = 49