omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

no nyt on aikaa kirjoittaa! :)

on 14.11.2013

elikkäs.tässä kirjoitan mahtavan takkatulen ääressä,ku en keksiny mutakaan tekemistä..hienoja asioita on tapahtunut viimeaikoina,isoja asioita on tapahtumassa.oon tutustunu paikalliseen radiotoimittajaan ja ollaan suunniteltu juttu radioon, joka tietty kertoo peliriippuvuudesta.

kävin myös paikallislehden toimituksessa kysyy haluaako he mehukkaan,rehellisen, ja aidon jutun peliriiippuvuudesta.vastaus oli myönteinen.eipä tarvi sitäkään asiaa sen koommin stressata ku tulee kaikkiin kysymyksiin vastaukset suoraan. 🙂 samalla tapasin siellä erään naisen ja hän kysyi minua johonkin tilaisuuteen puhumaan lasten vanhemmille peliriippuvuudesta.minähän kyllä tulen totesin 🙂 ihanaa ku voi kertoa tuosta riippuvuudesta, ja jos se vielä auttaa jotakin ymmärtämään kuinka vaarallisesta asiasta peliriippuvuudesta on kyse.on ainakin 20 vuoden kokemus :/

tammikuussa ollaan sovittu sosiaalitoimen kanssa että sit vois alkaa peliriippuvaisten oma vertaistuki ryhmä.EI TULE OLEMAAN GA-RYHMÄ)..jippiii,tuntui vain siltä että pitäs muka jotenkin ansaita ensin heidän luottamus,että saa tilat käyttöön ja avaimet sinne.SANONPA VAAN SEN ETTÄ JOS TUO HOMMA KUSEE JOLLAIN MUOTOA,NIIN PIDÄN VAIKKA KOTON TUOTA RYHMÄÄ VIIKOOÍTTTAN.mut eiköhän se homma hoidu kotiin päin.eiks nii. 😉

entä sitten pelaamattomuus.??? täuytyy sanoa ,että hyvin on menny.ei oo tarvinu latin latia pelata eikä oo pelit pyöriny ees mielessa RAHAA EN OSAA EDELLENKÄÄN KÄYTTÄÄ OIKEIN.VAATII HARJOITTELUA VIELÄ TOVIN,MUT LASKUISTA ON SELVITTY JA RUUISSA PYSYTTY 🙂

jos olet peliriippuvuudessa varhaisessa vaiheessa,sen parempi.jos taas oot ikäsi pelnnu niin se onkin sitten pinttyneempää.

 

mulla auttoi ku mietin omia unelmia(esim), että joskus haluan ajaa 10 000 benarilla kylillä ja esittää sitä komiaa kärryä kylän tytöille 😉 sit unelmoinu aina isoista lihaksista,että pitäs ja pitäs ja pitäs alkaa salitreenit(no ei niitä saa aikaan jos pelaa holtittomasti)with out control 🙂 paljo muitaki unelmia kyllä piisaa mitä ei voi pelaamisella saavuttaa.

MULLA TOI SALILLA KÄYNTI AUTTOI PURKAA RAIVOT JA VITUTUKSET POIS,NYT EI OO TULLU KÄYTYÄ,EI OO KERENNY  SIIS NIIN PALJO HOMMAA KOKO AJAN. NYT OON OPPINU LÄMÄRIN,ELI SIIS LÄMIMÄÄN KIEKKOA.OSTIN KALLIIN KOMOSIITTI MAILAN JA SE ON AIVAN IHANAA PUUHAA TOI LÄMINTÄ.

YKS HYVÄ KEINO ON ETTÄ PELAAT KAIKKI RAHASI,VIIMESTÄ SENTTIÄ MYÖTEN JA SITTEN KU ISKEE VITUTUS NIIN KOSTAT RAYLLE TAI NETTI KASINOLLE,ETTÄ EIPÄ HERU MASSIA ENÄÄ,KOSKA LOPETAN TEIDÄN RUOKKIMISEN SENKIN KAKKAPYLLYT. SILLEEN MINÄ YEIN JA RUPESIN LASKEE PÄIVIÄ,KOSKA SE TUNTUU IHME KYLLÄ MTOVOIVAN AIKA MUKAVASTI.

 

tiiättekö,on niin ihana nytkin kirjoittaa tänne ja samalla mietin pelaamista,nyt voin nauttia tästä hetkestä olematta enää saatanan orjanan peliriippuvuudesa.toivon kaikilee samaa,ettei tarvis pilata kallisarvoista elämää johonkin virtuaali paskaan….

 

kaikkihan ne sanoo muka että ei se raha oo tärkeintä elämässä,se on tottammutta pelurille se on huume.

ja ähän loppuun taas mainostan ja kehoitan vanhempia joilla on lapsia kotona sanomaan että jos nään sinut pelaamassa automattia niin remmiä tulee 😉

muistkaa ettei tuo ongelma HAISE,EI NÄY ULKONÄÖSSÄ,PELURIT ON MESTAREITA VALEHTELEE,JA YLEENSÄ HERMOSTUNEITA JA HIRMUINEN KIIRE (MUKA) TIETTY PELAAMAAN…TSEMIÄ KAIKILLE  ELÄMÄÄN.

PA.TÄNÄ TALVENA EI SITTEN MASENNUTA???OKEI,MIE EN AINAKAAN ONPA PITKÄ AIKA SIITÄ KU OON OUTTANUT TALVEA,ET PÄÄSEE HARRASTELEE TALVISPORTTISII ASOITA,OLI MYÖS NIIN FANTASTINEN KESÄ ETTÄ LET WINTER COME.

HEIPPARALLAA.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

99 − 97 =