omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

92 päivää pelaamatta.hyödyt-haitat

on 23.11.2013

terve kaikille tasapuolisesti.eli se ois niinku 3 kuukautta pelaamatonta aikaa takanäpäin.mitä hyvää siitä on seurannut ja mitä huonoa….

HUONOT ensin::: muut riippuvuudet!!!!

HYVÄÄ: olen huomattavsti elinvoimaisempi. voimme saavuttaa elämässä todella suuria asioita, kun tiellämme ei ole esteitä, omien lahjojen käyttöön tulemisen esteenä. esim hallitsematon riippuvuus.

olen iloisempi, saan aikaan enempi asioita,ei ole kaamos väsymystä, voin nauttia elämästä. olen saanut uusia ystäviä, olen sosiaalisempi, olen saanut uusia mielenkiintoisia harrastuksia. tässä jotain mitä tulee mieleen. täytyy sanoa , että olen todella kiitollinen näistä asioista.en olisi voinut toteuttaa mitään näistä asioista, ellen olisi lopettanut pelaamista.tiedän senkin että pitää olla TOTAALISTI PELAAMATTA ei siis koskaan edes yhtä euroa saati mitään ilmais pelejä….

näillä näkymin ivaloon on tulossa peliriippuvaisille oma vertaistuki ryhmä.oon ollu yhteydessä ray:n työntekijään, joka ohjeisti minua ottamaan yhteyttä semmoiseen sivustoon ku pelirajaton.fi

nyt sit oon ollu sinne yhteyksissä ja saa nähä kelpaanko heidän 2 päivän mittaiseen ryhmäjohtajan koulutukseen.mies siellä puhelimen päässä ihmetteli että IVALO!!! eiks se oo aika pieni paikka.minä sille että, pieni ja pieni.peliriippuvaisia on täälläkin. mies sanoi ,että he ovat yrittäneet saada ryhmää kasaan turkuun ja vaasaan,mutta porukkaa ei ole tullut tarpeeksi.

itselläni on noin 170 facebook ystävää, ja siellä olen avoimesti kirjoittanut tästä ryhmä jutusta,vaikka tämä on vielä ihan alkumetreillä niin silti olen saanut jo kaksi yhteyden ottoa kahdelta eri ihmiseltä, jotka olisi kiinnostuneita tulemaan mukaan ryhmään 🙂 ja uskon että tulevaisuudessa sinne tulee varmasti lisää.

tässäkin asiassa olen hieman perfektionisti, haluan parhaan mahdollisen lopputuloksen, että ihmiset pääsee eroon tuosta riippuvuudesta.ja tämän takia aion lyödä itseni likoon tämän asian eteenpäin viemiseksi täysin 100 prosenttisesti.

tiiättekö,on niin valtavan suuri ja ihana asia ku ei tarvi pelata ja miettiä pelaamisesta aiheutuvia ongelmia,sen takia minulla tuokin asia kääntynyt aivan päinvastaiseksi.nyt haluan auttaa omilla kokemuksillani kohtalontovereita.

tässäpä sitä settiä sit tulikin jo jonkin verran. sit lopuksi vielä pieni jäniskevennys muista riippuvuuksista.

SAIRASTA: oon käynyt psykiatrilla ja adhd tutkimuksissa.tultiin siihen tulokseen, että minulla on selvästi taipumus muihinkin riippuvuuksiin, ja että jonkin sortin adhd on myös.

ja sanottakoon, että tuossa viikko sitten lankesin ottamaan kuppia ja mopo karkasi kirjaimellisesti käsistä,tuli sit hölmöiltyä ihan urakalla.nyt oon miettiny etten oikeasti ees uskalla viinaakaan ottaa ja parempi antaa kaikkien päihteitten olla.ne johtaa syvälle paskaan,ainakin minulla.

heti kun juopottelin niin se pilasi omia harrastuksia + että tuli muita aivan kauheita jälkiseuraamuksia,mistä kuulen vieläkin. ja kaikki vain ja ainoastaan, että päätin muka lähteä viihteelle.pois se minusta… 🙂

onneksi virheistä voi oppia, ja niin oon nyt tätä juoma asiaakin pohdiskellu,ettei se vaan mulle passaa…

maanantaista asti oon ollu aivan kauheassa flunssassa ja ollut kotosalla todella nöyrää poikaa.pikkuhiljaa ainakin kuume hellittäny ja olo muutenkin parempi. voi sitä riemua ku pääsee terveeksi taas ja saa nauttia arjen rutiineista…

hyvää päivän jatkoa ja tsemppiä kaikille riippuvuuksien uhreille..ja tosissaan jos pystyy sen itselleen myöntämään ja hekemaan apua, niin jossain vaiheessa saa avun ja pääsee eroon rypemisestä…palataan asiaan. 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

62 − = 52