omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

mietteitä… 112 päivää pelaamatta

on 12.12.2013

ourrait.tässä tuli soitto yks päivä hyvän asian tiimoilta ja tuli sitä kautta kehoitusta hakea velkaneuvontaan mahdollisiman nopeasti. soitinkin sit samana päivänä velka neuvontaan ja sain ajan tammikuulle. 🙂

silloin kun lopetin pelaamisen se tuntui tosi ihanalta,kaikki tuntui ihanalta…20 vuoden ajan olin tottunut ja tyytynyt tosi paskaan elämään,niin tottakait pienet ja muille normaalit asiat tuntuu hyvälle 😉

nuin pitkän peliriippuvuus uran  jälkeen vie jonkin tovin ennen kuin alkaa oppia elämän hallintaa.se ei ole aina helppoa.semmoinen asiakin että jos esim rahat alkaa mennä tiukalle,niin turvautuakko pelaamalla saamaan lisää rahaa??? POIS SE MINUSTA. tuokin asia on koettu läpi aikaisemmin useita kertoja,ja lopputulos on ollut sama joka ikinen kerta.yksinkertaisesti ei pysty hallitsemaan…se on jopa mystistä että ei tosiaan tarvi ku laittaa se yks lantti ja naps,taas mennään ja lujaa…..siis ihan hetkessä sais kaikki pilalle… en kaipaa tuommoista enää.vaan yritän ja teen kaikkeni ettei tarvisi koskaan pelata. 🙂

oon tässä tosiaan talkkari koulussa,ja ei oo kovin kauaa ku loppuu tuo koulu.mutta oon miettiny ,että ainakin noi myyntialan hommat on ollu mulle aika selvää pässin lihaa ja sit oon aatellu tulevaisuudessa tähdätä myynti/markkinointi alalla vähän suurempiin asioihin,missä oikeasti voi tienata isompia summia rahaa, jos on homma hallussa. 🙂

silleen saa vaan nopeemmin paaluasiat kuntoon.ja mulla on myös suuri halu auttaa muita ihmisiä,niin kun olen rahoissani ja tiedän mikä tasan tarkkaan kunnes on varmaa ylimääräistä rahaa, niin oishan se niin mahtavaa auttaa ihmisiä niillä rahoilla. 🙂 aina tilanteen mukaan tietysty esim.peliriippuvaiselle ei voi antaa käteistä kouraan 200 euroa,ku se pelais ne, sen sijasta käy vaikka ostaa kaapit täyteen ruokaa ja ostaa vaikka vaatteita.

jos siis pelaat,oletko välinpitämätön omaa pelaamistasi kohtaan??? hakeudu apuun jos rahasi ei riitä enää ja pelaaminen hallitsee sinua.jos sinulla menee entistä enempi aikaa ja rahaa pelaamiseen ja pelaaminen vie aikaa perheestä tai parisuhteesta, silloin on tosi hyvä pysähtyä pohtimaan kannattako jatkaa….kokemuksesta tiedän että jos on tuommoisia oireita,voit päätyä samaan umpikujaa/kierteeseen kuten monet lukuisat peliriippuvuudesta kärsivät ihmiset.

ole vahva ja hae apua,se on miehn teko/ tai naisen. se pelastaa sun elämän…tee itse päätös,ei oo pakko kertoo kellekkään tai ees kysyä.sun valinta sun elämä.kaikki kuitenkin sun ja muitten parhaaksi… kannattaa hakea apua esim ga-ryhmästä netin kautta etsiä tietoa lähimmästä a-klinikasta tai ga-ryhmästä.pelirajaton.fi  peluuri.fi    on siellä alkuun ihan hyvää apua tarjolla…

 

jos olet pahassa koukussa niin sekin on jo tosi iso askel jos käy tutkii tai vierailee noissa paikoissa.se osoittaa että pientä halua on jo päästä eroon kakassa rypemisessä 😉  sit ku voi myöntää että ei ite hallihe pelaamista niin sit pystyy olee rehellinen ja avoin sen asian kanssa…

lupaan että taistelu kannattaa,vaikka ei heti alkuun onnistuiskaan pelaamattomuus.tai sit onnistuu viikon ja tulee repsahdus…

meitä on erilaisia,jotkut onnistuu heti…mulla meni vissiin jotain 7 vuotta ennen ku ekaa kertaa tiedostin ja myönsin et ongelma on ja vasta nyt oon paremmalla polulla..mut toi 7 vuotta oon aina miettiny tuota pelaamista ja aatellu että se on sairasta ja haluun eroon siitä….se on ollu todella vaikeeta välillä.mut jossain vaiheessa paistaa aurinko risukasaan ja lämittää sitä.jos on oikein kuuma kesä niin se risukasa saattaa jopa palaa,kovan auringon paahteen  ja lasinsirun takia.sit muuttuu tuhkaksi. sinne tuhka kasaan putoo siemen ja se siemen alkaa itää ja siitä tulee taimi.seuraavana vuonna se taimi alkaa muuttuu puuksi… 🙂

voi ihanaa kun se puu alkaa tuottaa hedelmää 🙂 (4 vuotta pelaamatta)  voi vain kuvitella 🙂

 

sit on vaara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

on eräs peliriippuvuudesta kärsivä erkki eräjorma 😉 , jonka metsässä se puu kasvaa.erkki on todella pahasti koukkuuntunut nettipokeriin.erkki on pahassa rahapulassa, ja on aikonut kaataa kaikki metsän puut ja laittaa rahoiksi.sinä olet se puu joka on erkin metsässä ja ajattelet apuaaaaaaaa. en voi viestiä erkille sanomaa,elä tee sitä

jos olisit tuo puu ja pystyisit vaikuttamaan erkin päätökseen mitä sanoisit??? mitä sanoisit erkille???

 

extemporee tuli tuommoista settiä,mut täällä on tarkoitus olla avoin ja vapaa kirjoitellessa. 🙂

 

okei. aika mahtavaa huomata itestä että rohkeuskin on kasvanut,itsetunto ja itseluottamus on parantunut aika normaalille tasoslle,mikä se mulla on…oon netin kautta tutustunu yhteen tyttöön deitti palvelun kautta.rehkenin mennä kirjoittelee sille ja sit se kirjoitteli takasin…ollan ihan rauhassa edetty ja eilen just jkerroin että mulla on peliriippuvuus. 🙂

saa nähä mielenkiinnolla  otan vastaan kaikik mitä tulee,jopa pettymykset.mut vaikuttanu tosi  hyvältä,eikä tuntunu ainakaan kovin järkyttyny olee asiasta. 🙂 asuu ihan eri paikkakunnalla kaunis samaa ikäluokkaa oleva likka.

mut hänellekkin vaan haluan olla rehellinen tässäkin asiassa,valehteleminen ei kannata.sitä on tullut tehtyä aikaisemmin ihan urakalla,niin saa se homma mun osalta unohtua. 🙂

kuulumisiin. 🙂 kannustan teitä raittiuteen ja terveellisille elämän tavoille,samalla itse tutkiskellen omia tekemisiä ja heikkouksia itsekkin pyrkien samaan 🙂 keep it pushing 🙂 tsemppii elämääsi ja  muista se aurinko ku se alkaa porottaa sinne kasaan   silloin on aika toimia. 🙂

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

36 − 34 =