omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

avautumista pelaamisesta

on 2.10.2014

tässä sitä taas istuu ja kirjottelee omaa paskaa elämää… ruikutin ruikutin ruikuti… ei oo taas viimeaikoina ollu mitään tolokkua tässä pelaamisessa.rahat tulee niin menee kahessa päivässä ray:lle hyväntekeväisyyteen. vaikka pääsis paristaa voitolle niin ahneus iskee ja vie kaiken. yrittää sit taas tsempata kolme viikkoa pesaukisena seuraavaan rahapäivään asti.siis vuodesta toiseen tätä samaa hommaa ja vielä haluaa vaan pelata.eiks oo aika mahotonta meininkiä.

mieliala vaihtelee päivittäin ja jopa hetkittäin.miettiny tässä et varmaan kaksisuuntainen mieliala häiriö kun moni asia viittaa siihen, täytynee käydä tutkituttamassa, mikäli sattuu tulemaan hyvän mielen päivä. 🙂 mitkä ovat tosi harvassa näin pimeän syksyn aikaan…

RAHA. tuo pirullinen ostovoima pilaa mun elämän. kaiken tämän aiheuttaa rahan himo.aina kun pelaa rahat niin siitä seuraa aivan vitunmoinen pettymys/morkkis/masennus. ainakin minulla se tekee sen että vaivun tietynlaiseen vitutus/masennus koomaan.tää päivä on ollu ihan yhtä vitutsta.sainpahan pelattua sit viimesetkin hilut keno arvontaan ja toivoin todella, et tulis jotain, mut ei..

elämä menettää merkityksen ja motivaatio hakea töitä tai kouluun on nolla.sit ku menee töihin ja rupee saamaan palkkaa ja pelaa koko palkan niin jää vuokrat maksamatta,sit pitäs vielä mennä seuraavana päivänä töihin hymyssä suin… aika mahotonta pitemmän päälle… joskus norjassa olin hyvissä tienesteissä ja toimin juurikin näin joka, ikinen kerta.aika sairasta.

nykyään oon huomannu että en saa kiksejä vasta kun voitan ja saan välil pelata isommalla panoksella. vaan on ne nuokin kiksit vittu vähissä kun kerran yhtenä päivänä kuukaudessa saa rahaa ja pelaa sit kaikki samana päivänä,sit on loppukuukauden ilman kiksejä,ellei saa lainattua jostain hynää. kaikista parasta on se kun tekee talletuksia toisten perään ja kaikki menee ihan sukkana,se se vasta pänniikin…

pitäskö sitä ruveta alkoholistiksi kun on toi maksa kuitenkin ehjänä niin vois muutaman vuojen vetää kaljaa ihan kunnolla. sais rahoille paremmin vastinetta.(vitsi vitsi) :))

hohhhoijjaa pakko psyykata ja yrittää tehä asialle jotain, et pääsee eroon tästä oravan pyörästä ja kohti parempaa.

kaikille pelaajille ja kanssa kärsijöille toivotan raitisumisen virvoittavia tuulahduksia. oivalluksia ahaa-elämyksiä ja parempaa arkista neppailua…


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

69 + = 77