omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

pelaamisesta/jäniskevennys lopuksi

on 20.10.2014

moi.tänään kävin peliriippuvaisten vertaistuki ryhmässä.meitä oli vain 2 henkilöä paikalla, mut ihan kiva oli vaihtaa kuulumisia, ku entuudestaan jo tunnetaan.reilu viikko pelaamatonta aikaa takana, mut eipä tuota nyt tarvi suuresti hehkuttaa.keskiviikkona kun tulee rahaa niin silloin se vasta punnitaan et onks sitä järkeä tullu päähän yhtään lisää 🙂 sain kuulla että, toi vertaistuki ryhmä kokoontuu 2 viikossa, mikä on kyllä hieno homma.aikoinaan kun kävin ga-ryhmässä toivoinkin silloin että ois kiva jos se ois useammin viikossa. 🙂

vuosien pelikierre on aiheuttanut omassa elämässä todella paljon tuhoa, joten en suosittelisi kenellekkään samaa.olen kokenut monesti itseni kakkosluokan kansalaiseksi ja syrjäytyneeksi tästä yhteiskunnasta. monesti on vaikea saada aikaan yhtään mitään elämässä, kun on pahasti peleihin koukussa.

UNELMIA:haluaisin joskus vielä olla terveellisessä parisuhteessa ilman, että tarvisi pelata. olisi aivan mahtavaa, jos sattuisi tapaamaan naisen, joka on myös kokenut samat asiat läpi.haluaisin myös olla lihaksikas ja kyetä käymään salilla säännöllisesti. haluaisin käydä normaalissa palkka työssä. haluaisin saada luottotiedot kuntoon velkajärjestelyn kautta. haluaisin olla raittiina pelaamisesta ja viettää arkeani terveellisillä elämäntavoilla. kaiken voi saavuttaa olemalla pelaamatta. 🙂

tähän loppuun vois vetästä vielä pikku jäniskevennyksen runo/räppi muodossa.

 

hei jou.. jos pelaa niin ei voi koskaan relaa. lähen aamulla pelaamaan tuplapottiin, ja tuun illalla maitojunalla kottiin. XD

taas kerran meni kaikki rahat, ja jäi vain mielipaha. samaa homma toistuu, ja heikommat joukostamme poistuu.

peliriippuvuus on piinaa, ei auta vaikka jois viinaa ja vetäs pari viivaa. laitoin 1 markan koneeseen ja otin 15

markkaa ulos, pikkupoikana aattelin ,että siinäpä vasta antoisa tulos. onko tietä ulos, onko meitä muita,

tie on ulos ja joukko vertais kumppaneita. paras apu vertaistuki, jossa jokaisella oma puhehuki. hei, jos on ennakkoluuloi niin

ne aplodit on vaan jenkeissä, suomessa me istutaan suht hiljaa penkeissä. 🙂  hae siis apua, niin sussa on papua, äläkä tikkaita enää

alaspäin kapua. voimaa, rohkeutta,sisua ja päättäväisyyttä sulle toivotan. 🙂 tv peluri123

 

 

 


4 Responses to “pelaamisesta/jäniskevennys lopuksi”

 1. Jarski sanoo:

  Hieno lukea sun tekstejä. Ajattelen itsekin paljon samanlailla asioista. Sali ja lenkki tekee hyvää päälle ja kropalle, saa hyvänolontunnetta. Elämä maistuu paremmalle ilman pelejä. Ei kannata hukata tätä tunnetta paska peleihin. Välil tuleehoukutuksia mutta järkipässä niistä selvitään. Tulis se pvä kun ray paskat poistettas kaupoista jne. Niistä ei ole mitään hyötyä. Kukaan ei ole niistä voitolla se on fakta. Lenkil tai salil jos vituttaa. Pelit on entistä elämää. Niihin ei sorruta vaikka tulee vastoinkäymisiä. Ei elämä aina ihanaa voi olla. Kokemusten kautta tullaan paremmiksi ihmisiksi.

  • peluri123 sanoo:

   moi.kiva kun tykkäät teksteistä.mukava saaha kommenttejakin aina välillä, jaksaa taas kirjotella tänne ja tietää et joku oikeesti lukeekin näitä kirjotuksia.tämän blogin avulla heräs taas halu lopettaa pelaaminen ja nyt pysynykki erossa pelaamisesta.huomenna raha päivä ja ihan levollisin mielin ainakin tällä hetkellä.aikaisemmin ollu aina levoton kun ollu raha päivä. monesti odottanu keskiyöhön ja soitellu monta kertaa puhelinpankkiin milloin napsuu rahat tilille et pääsee pelaamaan.

 2. Mie sanoo:

  Hei! Hieno ja aito blogi. Oletko ajatellu, että lähtisit ”rakentamaan uutta minääsi” kerros kerrokselta? Tarkoitan että kun mainitsit, että sinulla on huono itsetunto. Aloita aamusi sanomalla itsellesi: Olen rakastettava, olen ihana, olen fiksu, näytän hyvältä, olen hyvätyyppi. Saattaa kuullostaa hölmöltä mutta ei se ole. Koska kaikki lähtee itsestä 🙂 Ihmisen pitää osata rakastaa itseään. Ja aluksi tämä tuntuu itsestä hölmöltä mutta voin kokemuksesta sanoa että ajan kanssa auttaa ja kohottaa itsetuntoa. Sitten aamutoimien parissa mietiskele kiitollisuuden aiheita. Itselläni on kirkas lasipullo mihin joka aamu pyrin pudottamaan lappusen missä luettelen asioita mistä olen kiitollinen. Niitä löytyy aika paljon kun oikeasti miettii. ”Kiitos että vesi tulee helposti seinästä hanasta, olen kiitollinen katosta pääni päällä, kiitos sateesta jne”. Tämä on auttanu itseäni paljon. Olen kärsinyt masennuksesta… Ja se että vain yrittää ajatella asioista positiivisesti. Ehkä sinun on pitänyt kokea peliriippuvuus että voit auttaa jotakin toista sen kanssa kamppailevaa. Varmasti tästä blogistasi moni ihminen saa apua ja voimia 🙂 Kaikella on tarkoituksena, ei pahaa ilma hyvää!:) Mieti missä olet hyvä jne. Älä vähättele itseäsi. Jos tekee mieli pelata niin toista itsellesi että: et pelaa, olet liian tärkeä ja arvokas, se haavoittaa sinua. Se ei anna mitään sitä, mitä oikeasti tarvitsen.Arkirutiinit on aika kova juttu myös ja liikunta ja terveellinen ruoka. Suosittelen lukemaan vaikka kirjallisuutta: esim. Voima ja Sankari kirjat 😉 Paljon tsemppiä sinulle ja you can do it!!!! <3

  • peluri123 sanoo:

   hei ja kiitti viestistäs.on kiva saaha välillä palautetta, kannustaa kirjoittelee jatkossakin tänne.toi itsetunto paranee jonkin verran samantien ku lopettaa pelaamisen.oon huomannu et mussa on kaks persoonaa kun pelaan ja en pelaa.tuota toista persoonaa en oo juurikaan oppinu pahemmin tuntemaan vuosien aikana, koska oon pelannu. 🙂 voisin kokeilla noita sun vinkkejä avoimin mielin. 🙂 sekin että kun mietti jotain asioita ja sit puhuu niitä ääneen vaikka itsekseen niin tietyllä lailla vahvistaa ne mietteet paremmin. esim tää kirjoitus auttaa jotenkin terapisesti. monesti asiaista tulee itsestään selviä, mut monissa maissa asiat on niin paljon huonommin.me eletään kuin herran kukkarossa täällä suomessa. nyt kun on rahaa niin oikeesti niin mahtavaa kun voi ostaa kunnolla ruokaa ja tehdä sitä myös(kotiruokaa).oon myös pariviikkoa totutellu kroppaa treenaamalla kevyehkösti, mut nyt ku on ruokaa niin pääsee vihdoin salille treenaa ihan tosissaan.sali ainakin rauhoittaa ja tasapainottaa. tosi hieno on toi sun kommentti ihan oikeesti.taiat olla psykiatri tai jotain ku noin viisaita kirjoitit :)) niin ja toivotaan että jollekkin on tästä blogista apua meitä riippuvaisia on kyllä täällä suomessa paljon.yritän olla mahollisimman avoin ja rehellinen, enkä häpeä jakaa omaa tarinaani. hyvää jatkoa sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 − 13 =