omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

totaalikieltäytyimen pelaamisesta!

on 22.10.2014

tästä se nyt starttaa totaali pelaamattomuus.. kiva oli herätä aamuun ilman, että ois hinku pelaamaan.tänään ois tarkotus käydä ostaa ruokaa kaupasta salitreenejä varten.onneksi on jotain pelaamisen tilalle, jotain mitä tosissaan tykkää tehdä eli salilla käynti. se että sitä on pelannut 20 vuotta, on tuonut elämään tietynlaisia tottumuksia, käyttäytymistä ja rutiineja jotka kaikki on yhteydessä pelaamiseen. kun lopettaa pelaamisen niin tavallaan joutuu opettelee paljon uusia asioita elämässä ja mitä elämä ylipäätänsä on,haastavaa mutta samaan aikaan kivaa. ainakin se että ei oo stressi niskassa päästä eroon rahoistaan on jo iso helpotus.

oon aikoinaan onnistunut lopettamaan pelaamisen ja pystynyt kaksi kertaa olemaan erossa pelaamisesta maagiset 3kuukautta ja sit sortunu pelaa. siitä se on sit kummallakin kerralla taas alkanu uudestaan pakonomainen pelaaminen. onko se tuo 3 kuukautta just joku ihme raja mitä pystyy olee pelaamatta.asiat alkaa mennä silloin jo paremmin ja ehkä sitä kuvittelee pystyvänsä hallitsee pelaamista ja aattelee ,että pelaanpas vaan vähän. kummallakin kerralla jäin taas uudestaan koukkuun ja en pystynyt enää lopettaa pelaamista. ei oo muuta tietä kun olla pelaamatta koko lopun ikänsä.

on se vaan niin salakavalaa touhua ettei oo järkeä.motivaatio voi joutua koetukselle, ku eka yrittää täysillä lopettaa pelaamisen ja sit kolmen kuukauden jälkeen huomaa olevansa täysin samassa jamassa pelaamisen kanssa. meni taas melkein vuosi ennen kun tulin järkiini ja tuli OIKEA halu lopettaa pelaaminen. ehkä sitä voi nuistakin ottaa jotain opiksi ja pyrkiä olemaan tekemättä samoja virheitä. mun toive ja unelma vahvistua niin ettei tarvitsisi ikinä enää pelata mitään. 🙂

mut jees.tänään yritän elää tätä päivää tässä hetkessä ja nauttia vaan siitä ettei tänään tarvi pelata.

tässä paikkoja mistä saa jonkin sortin apua pelaamiseen: A-klinikat, GA- vertaistukiryhmät/nimettömät pelurit, pelirajat”on.fi, peluuri.fi,  tämmönenkin löyty vielä, mut taitaa olla vielä vähän kekeneräinen sivu. ga247.org


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 3 =