omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

peliriippuvuudesta!!!

on 24.10.2014

moi.tässä vähän kuulumisia. oon pysynyt erossa pelaamisesta, eikä ole edes pahemmin tehnyt mielikään.rahaa on kulunut läihinnä vain ruokaan.eilen aloitin salihommat ja tekihän se hyvää. oon ollu jo työttömänä jonkin aikaa ja kyllä huomaa että, haluttas jotain ruveta touhuamaan pikkuhiljaa. ensviikolla on palaveri ja kuntouttavasta työtoiminnasta ja sitä kautta saa enempi otetta arjesta.oon aikaisemmin ollut kuntouttavassa työtoiminnassa kehitysvammaisten kanssa ja se on yks elämäni parhaita kokemuksia.kehitysvammaiset on niin aitoja ja tosi symppis ihmisiä. 🙂

peliriippuvaisena sitä tottuu omanlaiseen elämäntyyliin,tottuu olemaan laiska ja välinpitämätön melkein kaikista asioista.kun lopettaa pelaamisen, niin on monia asioita mitkä joutuu opettelemaan uudestaan ja on monia tapoja mitkä on tullut elämään pelaamisen takia. rahankäyttö ja kun tulee vastoinkäymisiä niin niissä sitä sinnikkyyttä sitten tarvitaan, ettei turvaudu pelaamiseen, joka lopulta vie pohjalle ja jopa pohjan läpi.

helsinginsanomissa oli mielnkiintoinen kirjoitus jossa oli mitattu peliriippuvaisten ja ns normaalin ihmisten aivokäyriä. heille oli annettu tabletti amfetamiinia ja sitten mitattu aivokäyriä. tutkimuksen tulos oli se , että peliriippuvaiset tunsivat huomattavasti vähempi hyvänolon tunnetta kuin ne ihmiset joilla ei ollut peliriippuvuutta. minä jotenkin uskon, että vie aikaa ennen kuin oppii ja huomaa mitä elämä oikeesti on. ajan kanssa huomaa mistä asioista oikeesti tykkää ja mistä niitä hyvänolon tunteita saa. yks aika varma nakki on liikunta ja jonkinsortin tekeminen päivittäin esim työ.

tänään illalla nimettömiin pelureihin tapaamaan samassa asiassa kamppailevia ja toipuvia ihmisä. kuulumisiin 🙂

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 2