omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

jotain positiivista pelaamattomuudesta. :)

on 29.10.2014

moi. tässä vierähtäny pelaamatta jotain reilu pari viikkoa. mietitäänpä mitä positiivista se on tuonut tässä ajassa elämääni.hmmm. on ruokaa ja ei tarvi kattoa hintoja ku käy ostoksilla. ei tarvi ostaa pelkkää euroshopperia. 🙂 tietää että  tilillä on jonkin verran  rahaa.yritän pitää tilillä rahaa siihen malliin että se riittää seuraavaan rahapäivään ja jatkossa yritän laittaa jotain myös sukanvarteen pikku hiljaa. on kiva ku ei oo ylimääräistä stressiä pelaamisen aiheuttamaa semmoista. on kiva ku saa ja voi käyä salilla. ( T-paidat alkanu jo kiristymään 😉 ) tää olotila voittaa pelaamisen mennen tullen. 🙂 musta on tullut huomattavasti enempi sosiaalisempi, ei oo mikään ongelma olla tekemisissä ihmisten kanssa ja oikeestaan ihan kiva tutustuu uusiin ihmisiin esim salilla. 🙂  mun itsetunto ja henkinen tasapaino on parantunut roppakaupalla. 🙂 .kun pelaa, niin nuo kaikki edellä mainut asiat himmenee tai poistuu jopa kokonaan elämästä.

siinä jotain positiivista settiä negatiivisen rinnalle. huomenna lataan videon youtubeen minkä tein tänään. kuulumisiin taas vähäksi aikaa 🙂

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 + = 26