omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

www.youtube.com/aatami86

on 30.10.2014

tosta osotteesta näkee mun lataamia videoita jotka käsittelee peliriippuvuutta ja kaikkea muuta sekalaista settiä.just laitoin uuden videon latuuseen, mut menee varmaan tovi ku se on siellä ku matkapuhelimella lataan sen. kuvanlaatu ei todellakaan oo mikään hyvä, mut pääasia että puhe kuuluu. 🙂

tää päivä menny kivasti.kävin palaverissa jossa pohdittiin kuntouttavaa työtoimintaa ja opiskelua. oli kyl mukava mies tultiin tosi hyvin juttuun asioista ja se kerto jopa omia kokemuksia elämästä töitten ja koulutusten suhteen. ois alkamassa vanhus/ hoiva avustajan koulutus 8kk kestävä semmoinen. ku miettii niin kyllä mä tommosista hommista tykkään.aikasemminkin oon puoli vuotta ollu toimintakeskuksessa töissä ja oli kyl hieno kokemus. jotain töitähän sitä täytyy ihmisellä kuitenkin tehdä, eikä vaan elellä kaiken maailman tukien varassa. työmotivaatiokin tullu pikkuhiljaa takasin elämään, kun on lopettanu pelaamisen.

on ollu mahtava päivisin tehdä iso satsi ruokaa ja sit voi hyvillä  ja kiitollisin mielin nauttia sen syömisestä.kyllä sitä osaa erilailla ruokaakin arvostaa, kun on monesti aikoinaan joutunu nälkääkin näkemään pelaamisen takia. kuulumisiin  🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 84 = 87