omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

ole turvallisin mielin :) JEESUS RAKASTAA SINUA :)

on 26.11.2014

moni voi ajatella, että minähän olen hyvä ihminen ja elän hyvää ja nuhteetonta elämää.ei jumala voi minua helvettiin heittää, kyllä jumala minua ymmärtää.!!! ajatteletko näin??? mitä raamattu sanoo,eikö se ole etusijalla? raamtun tulisi olla etusijalla.ja sitten vasta meidän omat mietteet ja näkemykset asioista. ei me voida sanoa tuntevamme jumalaa ja jeesusta jos me ei tunneta edes raamattua!!! siellä sanotaan että te EKSYTTE koska ette tunne kirjoituksia. tämä on totuus ja ei ole tarkoitus sinua pelotella 🙂 tämä on rakkautt sinua kohtaan jotta pääsisit perille raamatun salaisuuksista ja totuudesta. TUTKI ITSE JOS ET USKO 😉

tässä muutama kohta raamatusta VAHVISTAMAAN, että me kaikki tarvitaan JEESUSTA, ja että JEESUS todella on tie jumalan luo.

JOH1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.

JOH 14:6 Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

ROOM3:23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla

ROOM10;9-10 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

JOH6:37 Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.

APT16:31 Niin he sanoivat: ”Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi”.

1JOH2:23 Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.

tässä uskoontulo rukous:RAKAS IHMINEN LUE TÄMÄ ÄÄNEEN JA RIITTÄÄ KUN SYDÄMESTÄSI VAIN USKOT TÄMÄN SANOMAN:

rakas taivaan isä, tiedän että olen tehnyt syntiä, mutta uskon, että poikasi jeesus on kuollut ristillä minun syntieni tähden. vastaanotan nyt hänet omaan sydämeeni omana vapahtajanani ja pyydän sinua, jeesus, pesemään pois syntini verelläsi. auta minua uskomaan sinuun. johdata minut tuntemaan totuus ja johdata minut uudesti syntyneiden uskovien keskuuteen. kiitos jeesus. 🙂 JEESUS ON HERRANI AMEN.

ole rohkea ja käy tutustumassa eri seurakuntiin.suosittelen aluksi kokeilemaan mm helluntai seurakuntia ja vapaakirkkoja .nuissa seurakunnissa on totisia herran palvelijoita, jotka ovat valmiita kuuntelemaan sinua ja rukoilemaan puolestasi. vielä sanon ole NÖYRÄ JA ROHKEA. kokeile jeesusta 🙂

Jaak. 4:5-6 Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: ”Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan”? Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: ”Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon”.

mainittakoon vielä loppuun,että saatat nyt ajatella että minut on kastettu pienenä ja se riittää, kunhan elän vain hyvää elämää enkä tee pahoja asioita!!! väärin.lapsikaste perustuu armoon ja on väärin.raamattu osittaa täysin selvästi että me PELASTUMME USKON KAUTTA JEESUKSEEN ,kuten aikaisemmista raamatun kohdista käy ilmi.tämä on tosi asia mitä kukaan ei voi kiistää.raamattu on jumalan sanaa ja jumala ilmoittaa tahtonsa meille sanansa kautta. 🙂 ole siunattu ystävä ja ole rohkea ja tutustu herraan jeesukseen 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

92 − 82 =