omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

peliriippuvuudesta,viinasta,huumeista,tupakasta eroon!!!!!

on 27.11.2014

miten päästä eroon elämää tuhoavista asioista? se on mahdotonta ihmis voimin yrittämällä,vain yksi nimi on voimallinen auttamaan eroon kaikistaedellä mainituista himoista.tuo nimi on jeesus.tänään on pelastuksen päivä,jos jumala vetää sinua puoleesi tee raitkaisusi tänään,koska huomisesta emme tiedä,emmekä tiedä vetääkö jumala puoleensa enää huomenna.ole nöyrä ja rohkea.tässä ohjeet miten tulla uskoon. 🙂

 

 

JEESUS RAKASTAA SINUA!

ROOM3:23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla

ROOM10;9-10 Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

JOH 14:6 Jeesus sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

JOH1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.

JOH6:37 Kaikki, minkä Isä antaa minulle, tulee minun tyköni; ja sitä, joka minun tyköni tulee, minä en heitä ulos.

APT16:31 Niin he sanoivat: ”Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös sinun perhekuntasi”.

APT10:43 Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen, joka uskoo häneen, saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta.

”EF.1:13 Hänessä on teihinkin, sittenkuin olitte kuulleet totuuden sanan, pelastuksenne evankeliumin, uskoviksi tultuanne pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti,14 sen, joka on meidän perintömme vakuutena, hänen omaisuutensa lunastamiseksi-hänen kirkkautensa kiitokseksi.

USKOTKO SINÄ, ETTÄ JEESUS KRISTUS JUMALAN POIKA ON KUOLLUT RISTILLÄ SINUN SYNTIESI TÄHDEN? USKOTKO SINÄ SYDÄMESTÄSI, ETTÄ JUMALA ON HÄNET KUOLLEISTA HERÄTTÄNYT? JOS VASTASIT KYLLÄ NIIN LUE TÄMÄ RUKOUS:

Rakas taivaan isä, tiedän että olen tehnyt syntiä, mutta uskon, että poikasi jeesus on kuollut ristillä minun syntieni tähden. vastaanotan nyt hänet omaan sydämeeni omana vapahtajanani ja pyydän sinua, jeesus, pesemään pois syntini verelläsi. auta minua uskomaan sinuun. johdata minut tuntemaan raamatun totuus ja johdata minut uudesti syntyneiden uskovien keskuuteen.Kiitos rakas taivaan isä, että rakastat minua ja saan olla lapsesi jeesuksen kristuksen nimessä amen. Kiitos jeesus,olet herrani.!

HALLELUJA!!! Jos luit tämän koko traktaatin sisällön ja äskeisen rukouksen ja uskot tämän sanoman sydämestäsi, niin tahdon onnitella ja siunata sinua jeesuksen nimessä rakas veljeni/siskoni.olet nyt uskossa jeesukseen,olet uusi luomus se mikä on vanhaa on kadonnut katso uusi on sijaan tullut.

Nyt voit rukoilla jumalalta jeesuksen nimessä, jumalan mielen mukaisia asioita.sinulla on yhteys jumalaan. Tutki raamattua päivittäin(aloita uudesta testamentista) ja etsi itsellesi seurakunta yhteisö, missä saat tutustua uusiin uskon veljiin ja sisariin 🙂 ole siunattu jeesuksen nimessä.!

Löydät minun henkilökohtaisen uskoontulo todistuksen youtube kanavalta ja siellä on muitakin uskon asioihin liittyvää video matskua 🙂 osoite on www.youtube.com/aatami86


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

70 − = 67