omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

eroon pelaamisesta ja riippuvuuksista!!!

on 1.12.2014

hei.jeesus sanoo raamatussa näin: JOH8:31 Niin Jeesus sanoi niille juutalaisille, jotka uskoivat häneen: ”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani;32 ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi”. amen

raamattu on totta.ja oon saanu ite kokea tämän vapauden.oon päässy aikoinaan eroon pelaamisesta ihan omalla ymmärryksellä ja maalliselaa viisaudella,mutta kun jeesus vapauttaa niin se on tedellista vapautta.kun turvaa jeesukseen,niin ei tarvitse pelätä eikä miettiä että olisi vielä peliongelmainen.oon monesti miettiny että mitä sanalla VAAPAA tarkoitetaan? se on just sitä,että on todellakin vapaa jostain asiasta,ikään kuin sitä asiaa ei olisi ollutkaan 🙂 juuri näin minä oon kokenu tämän entisen peliongelman tänä päivänä ja muut ongelmat mitä minulla oli aikaisemmin.

hei siinä pientä aamu saarnaa 😉 oon muuten menossa kouluun ensimmäiseksi päiväksi.pääsin semmoseen kouluun ku vanhus/hoiva avustaja.hieno homma,nyt on arjessa kaikenlaista aktiviteettia myös,niin ei pääse turhautumaan omaan elämäänsä.

me kaikki ihmiset ollaan syntisiä : ROOM3:23 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla   1JOH 1:8  Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.

1JOH1:9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. JOH1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.

JOH3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 + 3 =