omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

elämän pieniä iloja! :)

on 5.12.2014

jumalan rauhaa .kyllä saa olla herralle kiitollinen vapautuksesta. aika suuri muutos on tullut elämään kun on jäänyt pelaaminen pois ja monia muita paheita, mistä jumala on armossaan minut vapauttanut. tosiaankin piti kertoa että oon aloittanu koulunkin tässä välissä vanhus/hoiva avustaja koulu. aivan mahtavalta maistuu,toi on mun ala ihan selvästi. 🙂

mukavaa kun on perjantai eikä ole yhtään stressiä mihinkään suuntaan,saa ottaa ihan rennosti ja ladata akkuja. 🙂 salillakin on tullut käytyä ja uimassa ihan kohtalaisesti.huomaa että jaksaa paljon paremmin.tupakka on kans jääny pois ni on terveellisempi olo kaikin puolin. 🙂

rahankäyttöön ei auta muuta ku rukoilla enempi viisautta.!!! täksi illaksi kävin ostaa pitkästä aikaa vähän karkkia,limpparia,sipsejä ja dippiä.kerran kuussa voi tälleen vähän herkutella. 🙂

aivan mahtava ku ei tarvi pelata,muutenkin olen tyytyväinen kaikkeen.stressikin on poistunu miltei kokonaan.suuria muutoksia näin lyhyessä ajassa, kyllä JEESUS on ihmeellinen. 😉

 

JOH 14:27 Rauhan minä jätän teille: minun rauhani-sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen                                                               älköönkä peljätkö.

tässä sinulle kiva ylistys kappale 🙂 muista että jeesus rakastaa sinua(EHDOITTA) hän antaa sinun syntisi anteeksi,kun otat vain hänet vastaan elämääsi.  ole siunattu jeesuksen nimessä.

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

57 + = 66