omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

video! peliriippuvuudesta,ruoanlaittoa,sali,uskon asioita!

on 22.2.2015

moi.ei kauheesti kerkee nykyään kirjoittelee tänne,mut tekasin päivällä yhen videon. jeesus on paras apu riippuvuuksiin ja samalla myös tie taivaaseen iankaikkisuuteen jumalan luo. 🙂 aika hyvää diiliä se jumala tarjoaa ihmisille,kyse on siitä kuka ottaa diilin vastaan.eikä tarvitse olla riippuvainenkaan silti me kaikki tarvitaan jeesusta ja ollaan jokin päivä kaikki jumalan edessä vastaamassa omista teoista.silloin on tärkeää että herra jeesus on asianajajana eikä vihollinen. 🙂

jumala haluaa että kaikki ihmiset pelastuu ja sen takia jumala on lähettänyt jeesuksen kuolemaan ristillä meidän syntien tähden.kaikki jotka uskoo ja pitää jeesuksen käskyt loppun asti pelastuu.lapsikaste on suurta eksytystä,eikä siitä ole mitään mainintaa koko raamatussa.ihmiset eksyvät koska eivät lue ja tunne raamattua.!!!moni hyväuskoinen ihminen laittaa toivonsa kirkon pappiin ja lapsikasteen armoon,luottaen siihen että kyllä se pappi tietää mitä puhuu!!! valitettavasti tämä väärä toivo vie suurta joukkoa vaan kauemmas raamatun totuudesta.

ajatteleppa sitä että miksi minä kirjoitan tässä sulle näitä asioita???koska minä oikeasti välitän sinusta ja haluan että sinä saat tietää totuuden mitä raamattu asioista sanoo.monissa aiemmissa videoissa kerron uskon asioista. raamatussa kerrotaan että uskon päämäärä on sielujen pelastus.

minulla on pyhä henki jonka kaikki saa sitten kun tulee uskoon.pyhäähenkeä ei voi saada lapsikasteella!!!

toivotan sinulle rauhaa ja siunausta sinun elämääsi jeesuksen nimessä. jumala on kaikkivaltias taivaan ja maan luoja.jeesus kristus on hänen ainokainen poikansa. jumala totisesti haluaa että sinä uskot hänen poikaansa jeesukseen ja otat vastaan hänen sovitustyönsä golgatan ristillä sinun syntiesi puolesta.jeesuksen veri pesee sinut täysin puhtaaksi kaikesta synnistä ja sinusta tulee jumalan lapsi.

tämän jälkeen sinä saat pyhän hengen ja voit rukoilla taivaan isältä asioita jeesuksen nimessä.halleluja se on yliluonnollista ,ihanaa ja mahtavaa.jumala on olemassa.

jos uskot kaiken edellä mainitun,jumala näkee sinun uskosi häntä ja jeesusta kohtaan ja armahtaa sinua kaikista synneistäsi.

JOS NYT HALUAT TULLA USKOON.LUE SEURAAVA TEKSTI ÄÄNEEN KOKO SYDÄMESTÄSI.SEN JÄLKEEN OLET USKOSSA.TUNTU MILTÄ TUNTU.KAIKKI EI AINA VÄLTTÄMÄTTÄ KOE MITÄÄN HETI SAMANTIEN KUN TEKEE USKON RATKAISUN. KYSE EI OLEKKAAN TUNTEMISESTA VAAN USKOSTA.

PELASTUS/SYNTISEN RUKOUS

rakas taivaan isä, tiedän että olen tehnyt syntiä, mutta uskon, että poikasi jeesus on kuollut ristillä minun syntieni tähden. vastaanotan nyt hänet omaan sydämeeni omana vapahtajanani ja pyydän sinua, jeesus, pesemään pois syntini verelläsi. auta minua uskomaan sinuun. johdata minut tuntemaan totuus ja johdata minut uudesti syntyneiden uskovien keskuuteen. kiitos jeesus. 🙂
ole rohkea ja käy tutustumassa eri seurakuntiin.suosittelen aluksi kokeilemaan mm helluntai seurakuntia ja vapaakirkkoja.nuissa seurakunnissa on totisia herran palvelijoita, jotka ovat valmiita kuuntelemaan sinua ja rukoilemaan puolestasi.

 

ON TODELLA TÄRKEÄÄ RUKOILLA LUKEA RAAMATTUA JA OLLA USKOVIEN YHTEYDESSÄ,ETTÄ PÄÄSEE JUURTUMAAN USKOON KUNNOLLA.HERRA OHJATKOON SINUA.JA RUKOILEN SINUN PUOLESTA.

HALLELUJA OLEMME NYT VELJIÄ/SISKOJA AJATTELE OLEMME SAMAA PERHETTÄ RAAMATUN MUKAAN! 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 + = 16