omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

julisteiden laittamista puhelinpylväisiin ja poliisit paikalle! :)jännittävä kokemus

on 28.3.2015

 

kävin iltalenkillä ja samalla laitoin julisteita.julisteissa on poimintoja raamatunpaikoista.

JOH1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.


3 Responses to “julisteiden laittamista puhelinpylväisiin ja poliisit paikalle! :)jännittävä kokemus”

 1. Juho sanoo:

  Hei!
  Mistähän päin oot kotoisin?

  T:masentunut peluri:(

  • peluri123 sanoo:

   moi.oon suomussalmelta kotoisin.koitahan jaksaa taistella peliriippuvuutta vastaan.se itessään kertoo jo paljon että tiedostaa että on peliongelma ja yrittää etsiä apua siihen.aina kannaattaa yrittää lopettaa ja miettiä keinoja miten saaha pelaaminen loppumaan. ite yritin lukuisia kertoja ja koin myös lukuisia epäonnistumisia,silti tulin aina uudestaan samaan lähtökuoppaan jossa totesin ettei pelaaminen sovi minulle.lopuksi parhaan avun olen saanut jeesukselta.vertaistuessakkin olen käynyt ja nekin on erinomaisia paikkoja,saa toisilta tukea ja ymmärrystä.tietää ettei oo ainut sen riippuvuuden kanssa. sit kun pystyy olee jonkin aikaa pelaamatta alkaa huomaa että elämässä on paljo muita iloja joista saa kiksejä,liikunta ja harrastukset ynms ruoanlaittokin voi tuntua hauskalta.sain just inspiksen tehä uuen videon peliriippuvuudesta,ihan sen takia ku olit kommentoinu.aattele,muuten en ois tehny seuraavaa videoa. 🙂

 2. Juho sanoo:

  Kiitos:)
  Minulla on sellainen historia pelaamisesta että oksat pois:(
  Kiitos kun jaksat kirjoitella ja kertoa asiat rehellisesti ja suoraan.Se auttaa tietää että joku on kokenut saman ja voi kokemuksella kertoa että vielä voi minullekin tulla se päivä vielä kun herään iloisena enkä mieti enää pelaamisen kautta kaikkea.
  Siunausta päiviisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

35 − = 26