omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

asiaa/kuulumisii peliriippuvuudesta!

on 2.10.2015

moi.tässä vähän kuulumisia.nyt on menny joitain viikkoja totaali pelaamatta ja oli kyllä todella vaikeita aikoja rahattomana kituuttaa.toisaalta kun on rahattomana niin liha saa kuritusta ja tulee hieman nöyremmäksi.nyt kun on taas perus tarpeita ruokaa ynms, niin ei voi muuta ku olla kiitollinen kaikesta.elämässä voi tulla lankeemuksia asioitten suhteen ja kyse on siitä miten me selvitään niistä ja kenen kanssa me selvitään niistä.on tärkeää hankkia sellaisia ihmisiä ympärilleen joitten kanssa voi keskustella asioista ilman että ollaan saman tien lyttäämässä maantasalle.esim (vertaistuki) mulla paras apu on jeesus kristus jumalan poika. 🙂 toimii.

raamatussa on voimaa ja pystyin luopumaan pelaamisesta/tekee parannuksen heti kun nöyrryin herran puoleen ja pyysin raamatun lukuun ja rukoiluun voimaa.

oli tosi kova paikka sulkea peli tilit joihin olin syytänyt yhteensä jotain 1500 euroa rahaa ihan sukkana.

monesti kun tulee täysin seinä vastaan niin vasta silloin tulee halu lopettaa pelaaminen tosissaan.lopettaminen kannattaa vaikkei olisi yhtään rahaa.sen huomaa saman tien kun pelaaminen ei enää pyöri edes mielessä,silloin on hyvällä alulla.on hyvä puurtaa ja hakea kaikki apu vastaan mitä on tarjolla että pääsee vahvistuu asiassa. 🙂

robert heleniuksen nyrkkeily dokumentissa oli hienoa isä poika jutustelua ja uskoisin että robertin isä ukko on uskossa jeesukseen kristukseen hänen puheitten perusteella. robert sanoi hyvin siinä keskustelussa intiaanien sananlaskun,jotenkin näin se meni…..IHMISESSÄ ASUU HYVÄ JA PAHA,KUMPI VOITTAA?SE JOTA RUOKIMME ENEMPI! minusta tuo miete on hieno ja uskovaiselle se on ihan tottakin koska ihmisessä on liha ja henki.on lihan mieli,joka sotii jumalaa vastaan ja sitten on hengen mieli jolla kuoletetaan lihan teot.halleluja.!!!

lukemalla raamattua me saadaan meidän henkeä ravituksi ja liha heikkenee.

tavallaan näin mulle kävi kun aloin lukee raamattua,mutta siihenkin oli pakko pyytää voimaa herralta,koska olin lihan mielellä ja ei vaan kiinnostanu lukee sanaa. sit ku aloin lukee niin saman tien tuli ihmeellisii kohtii vastaan jotka kolahti muhun niin vahvasti että sain lisää uskoa ja luottamusta herraa kohtaan ja ettei todellakaan kannata pelata vaan tehä parannus ja kääntyä pois siltä tieltä.

mm tämöisiä kohtia luin ja ne kolahti kyllä.

SAARNAAJA5:10 Joka rakastaa rahaa, ei saa rahaa kylläksensä, eikä voittoa se, joka rakastaa tavaran paljoutta. Sekin on turhuutta.

SAARNAAJA7:13  Katso Jumalan tekoja; sillä kuka voi sen suoristaa, minkä hän on vääräksi tehnyt?

raamattu on voimallinen kirja ja sieltä löytyy vastaus kaikkiin ihmisten aivoituksiin ja kysymyksiin.

tämä elämä on taistelu josta meillä on selvittävä.vastoin käymisiä tulee aina.oon elänyt suuren osan elämästäni kiihkossa pelaamiseen ja ollut todella rahanhimoinen,ahne ihminen.

raamattu sanoo että rakkaus ei muistele kärsimäänsä pahaa.halleluja. nämäkin asiat ja kokemukset mitä pelaaminen on tuonut mukanaan niin pystyn tavallaan kääntämään voitoksi.olee kiitollinen ja onnellinen elämän arkisista asioista.

oon rehellinen ja haluun vielä lopuksi kertoo yhestä jutusta mitä tapahtui kesällä kun lankesin pelaamaan.olin ollut yli 8kk pelaamatta tuolloin ja sit ku retkahin se oli semmoinen shokki että huh huh.olin niin pettynyt että aloin vakavasti miettii itsemurhaa,vaikka tiedostin että jos sen teen niin,se ei todellakaan oo hyvä juttu jumalan silmissä.

noh sitten join pään täyteen kaljaa ja polttelin röökiä ja itkeä pillitin kaks tuntii omaa elämää et miks mä oon voimaton.

sitten aloin tekee itsari videoo perheelle ja siinä videossa on todella katkeraa puhetta.mutta jumala piti huolen ja en onneksi tehnyt sitä ja jouduin käymään ns hullujen huoneella 3 yötä koska koin että mun on pakko päästä jonnekkin rauhoittuu siitä shokista.nyt kyllä oon ollu kiitollinen että tommosii paikkoja on ylipäätänsä olemassa minne ihminen voi mennä pakoon itteänsä ja oman henkensä suojeluksi.kiitos herralle että varjeli tuolloin.

okei nyt sit yks päivä huomasin mun muisti tikulla sen videon vaikkei sen pitänyt olla siellä,ku muistaakseni olin poistanut sen.päätin kattoa sen ja smana tien kun katoin sen niin tuli tippa linssiin ja oli surullinen kahtoa itteä siinä jamassa.mutta toisaalta siinä oli jotain mikä laittaa miettii pelaamisen vakavuuden.

okei loppu yhteen veto tähän loppuun vielä…

eli elämä on taisteluu tapahtu mitä tapahtu.pelaaminen ei todellakaan kannata jos sitä ei pysty hallitsee.on hyvä lopettaa heti jos huomaa että alkaa lähtee käsistä.se on tosi kovan luokan juttu joka siihen pystyy ja nostan hattua kaikille niille jotka siihen pystyy.

lopeta pelaaminen nyt heti,niin elämän laatusi paranee.

teen  youtubessa videoita peliriippuvuudesta ja uskon asioista käy tsekkaa www.youtube.com/aatami86


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 4 = 5