omakohtainen kertomus peliriippuvuudesta,sekä sen

Uusi Oma Blogi -sivusto

peliriippuvuudesta/jeesustelusta/nais asioista ynms settii!!!!

on 6.11.2015

jahas vois kirjotella mietteitä tänne tekstin muodossa.kattelin omii tube videoita ja osa niistä oli piilossa katsojilta, muttei oo enää. :)ne on sellasii peliriippuvuus videoita missä kiroilen jonkun verran. 🙂

tässä on viime kuukaudet menny aika lujaa pelatessa ja raha-asiat on ainakin ihan perseellään,kuten olettaa saattaakin.

joo tuolla tubessa on tosiaan videoita peliriippuvuudesta ja sit jeesustelu videoita myös, missä kerron paljon uskon asioista.

mä oon tällä hetkellä mitä oon ja menneitä ei voi muuttaa. mietin et aika ristiriitasta settii ku eka jeesustelee ja sit toisessa hetkessä elää täysin syvällä synnissä,sellaisessa synnissä että ihan sairasta.

oon ainakin suht rehellinen vaikka koenkin välillä olevani ihan vitun paska uskovainen.mutta ei semmonenkaan voimaton jeesustelu auta mitään missä mennään kaikissa opin tuulissa ja etsitään korvasyyhyyn opetusta,niinkuin raamattu kirjoittaa….ihmisille ei kelpaa enää nykypäivänä koko raamatun totuus.

mulle on kellään uskovalla turha tulla puhuu että älkää seurakunta yhetyttä jättäkö!!!tohon vois sanoo vastalauseeksi että mene ja myy omaisuutesi ja jaa köyhille!!!

miks menisin johonkin seurakuntaan jossa on nainen paimenena,jossa annetaaan hyväksyntää avio rikoksille,naiset opettaa,ei nuhdella,jossa ei ole keskinäistä rakkautta, jonne kututaan amerikasta asti korvasyyhy saarnaajia jne.jotkin seurakunnat on jopa täysin raamatun vastaisia..se mitä raamattu antaa ymmärtää seurakunnan merkityksestä ja minkälainen seurakunnan tulisi olla,niin ei ole nykypäivänä lähimainkaan sitä…tähän moni uskova sanoo ettei ole täydellistä seurakuntaa.ei varmasti olekkaan mut pitäs pyrkii siihen…

kaikessa on vain kyse kuuliaisuudesta raamattua kohtaan ja kuinka vaikea onkaan olla kuuliainen herralle? ei tod oo helppoo.. on vaan niin helppoa hyväksyä se mitä on saatavilla ja mennä massavirran mukana.ite en oo koskaan voinu hyväksyä nyky ajan seurakuntien hihhulointi menoa…siis suoraan sanottuna siellä puhutaan ihmeistä ja julistetaan parantumisii ja ihan sairaita juttuja mitä oon nähny.tuntuu että kaikki on mahollista ja kaikki on muka jumalasta.kaikki sallitaan,kun ei paremmasta tiietä…

ite uskosin että jos seurakunnissa ois raamatullinen järjestys ja siihen pyritään kaikesta sydämestä niin jumala mieltyisi sellaiseen seurakuntaan.aika vajavaista on nykypäivänä.

oon vaan niin pettyny seurakuntiin.tiiän et siel on ihmisii jotka janoavat kuulla totuutta ja ehkä joku päivä joku rohkee jumalan ihminen sitä pääsee voitelussa julitamaan seurakunnille ja seurakunnat sais uudistuu ja tulla yhessä parannukseen.hemmetti soikoon seurakuntana pitäs olla yhtä perhettä ja rakastaa totuutta.jos totuus tekee vapaaksi ni se on hyvä homma.mutta kuka uskaltaa puhuu sitä niin on eri homma….

tossa oli vähän vitutus purkautumista uskon asioista.

SITTEN PELIRIIPPUVUUTEEN!!! jälleen kerran huomaan rypeväni rapakossa kuin sika konsanaan.samassa kura lammikkossa jälleen.semmosta muta kylpyy että mudat valuu joka reiästä ulos…katoin tube videoita mis kerroin pelaamisesta ja tulin hyvälle tuulelle ja tuli jonkin sortin halua lopettaa pelaaminen.

siis mitä tässä voi enää sanoo ku et ihme että on hengissä… muutaman kerran on tullu käytyä dyykkaamassa ruokaa ku ei oo ollu jääkaapis safkaa…dyykkaminen on mahtavan hauskaa ja jännittävää hommaa.jääkaappiin oli ilmestyny yks päivä ruokaa.mun veli oli ostanu ku oli kuullu et menee asiat päin vittua…. täytyy sanoo että tommoset pienet asiat saa joskus miettimään toisten ihmisten hyvyyttä….saakeli sentään velikään mikään rikas oo todellakaan ja antaa silti pienistä varoistaan toiselle tarvitsevalle.respectii veljelle. 🙂

tube videoitakaan ei pysty tekee ku ei oo laitetta millä kuvata.oon miettiny et alkas tekee videoita kaikista asioista,mielentiloista sun muista.ei vaan silloin ku on jeesustelut päällä tai sillon ku tuntuu kivalta tehä  niitä…nauratti niin vietävästi ykski video missä kiroilin ja kerroin jotain leipäjakelu juttuu….reps…:) sehän on vaan hyvä asia et on aito ja rehellinen…ku ei oo paljo menetettävääkään elämässä niin samapa tuo mitä sitä porisee…ja mukavaa janvietettäkin se on tehä tube videoita…

jep jep…kesällä sain mahtavan kutsun muuttaa englantiin asumaan uskovaisen enon luo,ehtona että ei saa käyttää päihteitä,ei pelata,ei polttaa jne…okei.ei se mitään.ymmärrän kyllä enoa.muuten eno sanoi että hän kohtelisi minua kuin omaa lastaan…hän on jumalaa pelkäävä harras uskovainen mies.pastori.

sulattelin tota ajatusta pitkään ja lopulta tulin siihen tulokseen että ihan huippu juttu.sitäpaitsi kuri tekis ihan hyvää ja englannissa ois sellanen uskovien yhteys mihin vois olla tyytyväinen.aika jännä juttu että mun eno ajattelee uskon asioista aika pitkälle samanlaillailla ku määkin ja ollaan käyty mahtavia keskusteluja.ei voi ku ihmetellä hänen viisautta ja raamatun ymmärrystä.

jossain vaiheessa aattelin että on ihan mahtvan huippu homma ku tulee tollaisii mahiksii elämään.MUTTA SITTEN TAPAHTUI SEURAAVAA…..

tuli eräs likka kuvioihin netin kautta.hmm tube videoitten itse asiassa….kaikki vaikutti niin olevan jumalasta et aattelin, tässäkö mun tuleva vaimo on…niin monii juttui tapahtu ns vahvistukseski että olin sata varma että toi on mun tuleva puoliso. tutustuttiin kirjottelemalla,soittelemalla ja alettiin sopii tapaamista.sitä tapaamista ei vaan koskaan tullu kolmen kuukauden aikana.

taisin sittenkin joutua kusetuksen kohteeksi ja lopulta se meni niin sairaaksi että oli pakko vaan lopettaa koko paska.toi on pitkä jutska mistä riittäs kerrottavaa,mut en jaksa ees miettii enää koko hommaa ja oon jo päässyykki yli koko hommasta… mut oli sillä vaikutusta kuiteski,naiset saa pään sekasi… 😉

nyt tilanne on se että saakeli vieköön enkkuun muutto ei onnistu ku ei oo passii eikä massii.ei auta jatkaa sissinä eteen päin.

jotenkin ku on taas näin pohjilla,niin tuntuu että pienikin hyvä juttu onkin iso asia.tavallaan vaan hyvä et joutuu vähän kärsii,tulee nöyremmäksi…

mut tälle hemmetin pelaamiselle on tehtävä jotain koska sama homma jatkus vaan ku seuraavan kerran tulis massii.

tässäpä tälläistä purkautumis settiä vaihteeksi…aina ei oo helppoo olla peliriippuvainen.tiiän et mun pitää lopettaa.tuntuu et oon lähellä sitä päätöstä taas että alkaa totaali pelaamattomuus.nyt kyl täytyy myöntää että oon ammatti avun tarpeessa ja pakko ottaa kaikki keinot käyttöön mitä yhteiskunta tarjoaa.

usko on tällä hetkellä tosi heikkoa ja rukoiltua ei saa. muutama päivä sitten oli jopa itsari ajatuksii ja aika vakavii sellasii.vittu sitä saa miettii sata kertaa enen ku sellasta päätöstä tekee lopullisesti koska helvetin pelko on aika vahva kuitenkin.

sit sellasiikin sairaita ajatuksii ollu et haluttas rankasta itteä esim menemällä tahallaan kodittomaksi että tulis saakeli järkee päähän ja pystys nöyrtymään ja arvostamaan elämää…onneks noi vitutukset menee yleensä ohi ja varmaan hyvä miettiikki kaikenlaisii ajatuksii…loppu viimein suomessa on kaikki asiat tosi hyvin ja ei täällä nälkään kuole ja asunnonkin kyllä saa jostakin. 🙂

tsemppii kaikille riippuvaisille taistelussa onnellissen elämän puolesta.tällästä mun elämä on välillä ja haluun vaan kertoo ettei HIMOpelaamisesta koidu mitään hyvää,kuten huomata saattaa…

TAISTELU JATKUKOON!!! hauskaa päivää sinulle! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 4 =